יותר טעים מלחם: מתכון משודרג למצה בריי מלוחה

גם אם אתם אוכלים שרויה, המצות לא תמיד עוברות טוב בגרון. מצה בריי הוא המתכון עתיק היומין לשידרוג המצות • מדור צרכנות נבונה מגיש את הגרסה הזולה, הטעימה והפשוטה של המתכון המסורתי (מתכונים, אוכל)

שושי מילר | כיכר השבת |
מצה בריי: מוציאים מהמחבת פורסים למשולשים ומגישים (צילום: shutterstock)

מתכון למצה בריי מלוחה

החומרים ל-2 מנות

• 4 ביצים טרופות

• 4 מצות מכונה שמורות

•חצי כוס מים

• שמנת מתוקה לפי הטעם

• חמאה לטיגון

• מלח ופלפל

כך תכיני מצה ברייט מושלמת

• מרסקים את המצות לפיסות קטנות בגודל 2-3 ס"מ ומעבירים לקערה.

• מוסיפים את המים וממתינים עד שיספגו במצות.

• מוספים את הביצים הטרופות, ואם החלטתם להוסיף גם שמנת הוסיפו אותה כעת.

• טגנו על מחבת עם חמאה ותבלו במלח ופלפל.

• אפר להוסיף עשבי תיבול, בצל ופטריות לפי הטעם. החלטתם להעשיר את המנה בעשיבי תיבול או בצל? טגנו אותם לפני במעט חמאה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר