בראנץ'

מתכון לקרואסונים במילוי פטריות וגבינה

מאפים קטנים שקשה להחליט אם הם יותר יפים או יותר טעימים: מתכון לקרואסונים עם מלית רכה ועסיסית של פטריות וגבינה - מגישים טרי עם ירקות פרוסים ויש לכם בראנץ' מושלם (מתכונים, אוכל)

קרואסונים מלוחים במילוי פטריות וגבינות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • 1/2 3 כוסות קמח
  • 1/2 1 חבילות חמאה
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כוס מים
  • קורט מלח
  • למלית:
  • 2 בצלים
  • 1 סלסילת פטריות
  • 50 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 50 גרם גבינה מלוחה
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן הכנת קרואסונים ממולאים:

רגע לפני: מאפים קטנים שקשה להחליט אם הם יותר יפים או יותר טעימים: מתכון לקרואסונים עם מלית רכה ועסיסית של פטריות וגבינה - מגישים טרי עם ירקות פרוסים ויש לכם בראנץ' מושלם.

• מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.

• שמים בקערת מיקסר את הקמח, החמאה (חתוכה לקוביות, כדי להקל על הלישה), השמן, המים והמלח, ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד וחלק. שומרים בקירור למשך שעה.

הכנת המלית:

• קוצצים דק את הבצלים, מחממים שמן במחבת בינונית ומטגנים את הבצלים הקצוצים עד להזהבה. לאחר מכן, מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך 3 דקות נוספות.

• ממתינים שהבצל והפטריות יצטננו מעט, ומעבירים אותם לקערה. מוסיפים את יתר מרכיבי המלית, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים, טועמים ומשפרים תיבול אם צריך.

הכנת הקרואסונים:

• מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, ומרדדים כל חלק לעלה עגול בעובי 3 ס"מ.

• כל עיגול בצק, מחלקים ל10-12 חלקים שווים.

• בחלקו הרחב של כל משולש שמים מעט מן המלית ומגלגלים בעדינות לכיוון החלק הצר.

• מרפדים תבנית בנייר אפייה, מסדרים עליה את הקרואסונים, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש למשך 25 דקות, עד להזהבה יפה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר