מתכון למאפים אישיים במילוי גבינה, פטריות ובצל

הם קטנים וטעימים, ונראה אתכם מסתפקים רק באחד מהם: מתכון למאפים אישיים כרוכים כמו קרואסונים עם מלית בטעם מלוח-עדין של פטריות, בצל וגבינה (מתכונים, אוכל)

מאפים אישיים במילוי גבינה, פטריות ובצל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • 250 גרם קמח
  • 1 חבילת חמאה
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 כפית מלח
  • למלית:
  • 2 בצלים
  • 1 סלסלת פטריות
  • 1/4 חבילת גבינה מלוחה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

רגע לפני: הם קטנים וטעימים, ונראה אתכם מסתפקים רק באחד מהם: מתכון למאפים אישיים כרוכים כמו קרואסונים עם מלית בטעם מלוח-עדין של פטריות, בצל וגבינה.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• שמים בקערת מיקסר את הקמח, החמאה (חתוכה לקוביות, כדי להקל על הלישה), השמן, המים והמלח, ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד וחלק. שומרים בקירור למשך שעה.

הכנת המלית:

קוצצים דק את הבצלים, מחממים שמן במחבת בינונית ומטגנים את הבצלים הקצוצים עד להזהבה. לאחר מכן, מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים במשך 3 דקות נוספות.

• ממתינים שהבצל והפטריות יצטננו מעט, מסננים מנוזלים ומעבירים אותם לקערה. מגרדים את הגבינה המלוחה בעזרת פומפייה ומוסיפים לקערה. מערבבים, טועמים ומשפרים תיבול, אם צריך.

הכנת המאפים:

מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים, ומרדדים כל חלק לעלה עגול בקוטר 30 ס"מ.

• מחלקים כל עיגול בצק, ל10-12 משולשים שווים.

• בחלקו הרחב של כל משולש מניחים מעט מן המלית ומגלגלים בעדינות לכיוון החלק הצר.

• מרפדים תבנית בנייר אפייה, מסדרים עליה את הקרואסונים, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות, עד להזהבה יפה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר