- לבסיס:
- 25 ביסקוויטים טחונים
- 100 גרם מרגרינה בטעם חמאה רכה
- או לחילופין 1 בסיס של פאי מוכן
- לגלידה:
- 3 ביצים
- 1 מיכל קצפת ריץ' קטן
- 1/3 כוס סוכר
- 3 סוכר וניל
- 1 כף קפה מומס ב 2 כפות מים רותחים
- 100 גרם פקאן סיני / או רגיל גרוס
- לציפוי:
- חופן פקאן ומעט שוקולד פולי קפה
אופן ההכנה:
הכנת הבסיס:
ערבבי ביסקוויט טחון + מרגרינה. שטחי בתבנית פאי כולל הדפנות, הקפיאי ל 1/2 שעה.
אפשר לקנות גם בסיס מוכן.
הכנת הגלידה:
הקציפי במיקסר ביצים שלימות תוך כדי הוספת הסוכר וסוכר וניל.
בקערה נפרדת הקציפי קצפת לקצפת יציבה.
אחדי את 2 התערובות, הוסיפי קפה מומס + פקאן גרוס.
מלאי את תבנית פאי בתערובת, קשטי מעל בפקאן ושוקולד,
הקפיאי ללילה, הגישי משולשים לקינוח מרענן.
בתאבון!!
]]>