להתקרר ולהתעורר: מתכון לגלידת פקאן וקפה

פקאן וקפה בדרך כלל הם שילוב מעורר. כאשר הם באים בכדור גלידה על בסיס שאוהבים, הם טעימים במיוחד * מתכון לגלידת פקאן וקפה משגעת (מדור אוכל mame)

Mame | כיכר השבת |
מרכיבים(8 מנות):
  • לבסיס:
  • 25 ביסקוויטים טחונים
  • 100 גרם מרגרינה בטעם חמאה רכה
  • או לחילופין 1 בסיס של פאי מוכן
  • לגלידה:
  • 3 ביצים
  • 1 מיכל קצפת ריץ' קטן
  • 1/3 כוס סוכר
  • 3 סוכר וניל
  • 1 כף קפה מומס ב 2 כפות מים רותחים
  • 100 גרם פקאן סיני / או רגיל גרוס
  • לציפוי:
  • חופן פקאן ומעט שוקולד פולי קפה

אופן ההכנה:

הכנת הבסיס:

ערבבי ביסקוויט טחון + מרגרינה. שטחי בתבנית פאי כולל הדפנות, הקפיאי ל 1/2 שעה.

אפשר לקנות גם בסיס מוכן.

הכנת הגלידה:

הקציפי במיקסר ביצים שלימות תוך כדי הוספת הסוכר וסוכר וניל.

בקערה נפרדת הקציפי קצפת לקצפת יציבה.

אחדי את 2 התערובות, הוסיפי קפה מומס + פקאן גרוס.

מלאי את תבנית פאי בתערובת, קשטי מעל בפקאן ושוקולד,

הקפיאי ללילה, הגישי משולשים לקינוח מרענן.

לבסיס:25 ביסקוויטים טחונים100 גרם מרגרינה בטעם חמאה רכהאו לחילופין 1 בסיס של פאי מוכןלגלידה:3 ביצים1 מיכל קצפת ריץ' קטן1/3 כוס סוכר3 סוכר וניל1 כף קפה מומס ב 2 כפות מים רותחים100 גרם פקאן סיני / או רגיל גרוסלציפוי:חופן פקאן ומעט שוקולד פולי קפה,אופן ההכנה:,הכנת הבסיס:,ערבבי ביסקוויט טחון + מרגרינה. שטחי בתבנית פאי כולל הדפנות, הקפיאי ל 1/2 שעה.,אפשר לקנות גם בסיס מוכן.,הכנת הגלידה:,הקציפי במיקסר ביצים שלימות תוך כדי הוספת הסוכר וסוכר וניל.,בקערה נפרדת הקציפי קצפת לקצפת יציבה.,אחדי את 2 התערובות, הוסיפי קפה מומס + פקאן גרוס.,מלאי את תבנית פאי בתערובת, קשטי מעל בפקאן ושוקולד,, הקפיאי ללילה, הגישי משולשים לקינוח מרענן.,,בתאבון!!

בתאבון!!

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית