- 250 גרם קמח
- 1/2 כפית שמרים יבשים
- כפית מלח
- 1/4 כוס מים
- 1 כף שמן קנולה
- 300 גרם גבינת מוצרלה
- 300 גרם גבינת פטה
אופן ההכנה:
(צילום: שאטרסטוק)
מכינים את הבצק: מערבבים את כל הרכיבים ולשים לבצק חלק. מניחים למשך 20 דקות, לשים שוב ומניחים במקרר ל15 דקות. מגררים את הגבינות וצרים כדור. מקמחים את שטח העבודה, ופותחים את הבצק עם האצבעות עד שנוצר עיגול דק וגדול.
מניחים את כדור הגבינה במרכז ומעלים את הבצק מסביב לכסות את הגינה, וסוגרים עם עודף הבצק מלמעלה. הופכים ומרדדים לעיגול. פותחים פתח קטן בבצק בחלקו העליון להוצאת האדים באפי', ואופים עד שהמאפה זהוב.
]]>