תכנית מספר 4

מבשלות בכיכר: מורן פינטו מכינה סלט סושי

השבוע, מארחת השפית מורן פינטו את גילי לוינשטיין, בעלת משרד פרסום ודיגיטל. יחד, הן מכינות סלט סושי בצלחת - המתאים במיוחד לימי הקיץ המהבילים בהם אנו נמצאים (אוכל)

מבשלות בכיכר | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס אורז מוכן
  • גזר קלוף
  • מלפפון
  • שומשום שחור
  • אצות נורי קרועות
  • פרוסות סלמון נא או אפוי

לספייסי מיונז:

  • 2 כפות מיונז
  • 2 כפות רוטב צ'ילי
  • 4 טיפות שמן שומשום
  • חצי כפית שבבי צ'ילי גרוס
  • 1 כף רוטב סויה

אופן ההכנה:

1) מתחילים עם הכנת הספייסי מיונז. מערבבים את כל הרכיבים עד לקבלת רוטב סמיך, ומניחים אותו בצד.

2) את הגזר המקולף, נפרוס בעזרת מקלף ג'ולינים.

3) את המלפפון חוצים, ומרוקנים מגרעינים בעזרת כפית. לאחר מכן, חותכים לחצאי עיגולים.

4) את האצות, קורעים על הסלט; מפזרים שומשום על האורז ואת הדג מוסיפים מלמעלה.

5) סמוך לאכילה, שופכים את הרוטב מלמעלה - ומגישים.

בתיאבון!

לתכניות הקודמות של 'מבשלות בכיכר' >>>

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר