מבשלות בכיכר

מורן פינטו מכינה סלט פסטה וטונה טעים ומזמין

הקיץ כבר כאן באופן רשמי וכולנו מחפשים בנרות מתכונים למנות קלילות, אך גם משביעות בו זמנית. הסלט הזה הוא בדיוק כזה. מתאים במיוחד לסעודה שלישית של שבתות ארוכות וכמובן, ניתן לשחק עם מרכיביו בהתאם לטעמכם האישי (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 חבילת פסטה קצרה, צבעונית, מבושלת
  • 2 קופסאות טונה, מסוננות
  • 4 ענפי סלרי, קצוצים גס
  • 1 כוס גרעיני תירס משימורים, מסונן
  • 1 בצל סגול, קצוץ גס
  • 2 גזרים, חתוכים לטבעות
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות מיונז
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה:

בקערה, מערבבים את הטונה, הסלרי והגזר. מוסיפים את הבצל והתירס ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הפסטה ושוב מערבבים. מוסיפים את המיונז ושמן הזית ומערבבים הכל יחד. מגישים קר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות