מתכון לטונה אדומה מוקפצת עם מלא פטריות ובצל ירוק

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר": טונה אדומה מוקפצת עם פטריות שונות ובצל ירוק - מנה שניתן להגיש אף כתוספת לדג המרכזי בליל שבת. את הטונה ניתן, כמובן, לרכוש אצל דייגים ויש לה סוגים ומחירים מגוונים, אך גם בסופר הקרוב לביתכם תוכלו למצוא אותה ובטעם משובח להפליא (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: לייבלה ואן פראך)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2-3 פרוסות פילה טונה אדומה
  • 10 פטריות שמפיניון
  • 10 פטריות פורטבלו
  • 1/2 חבילת פטריות שימג'י
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות סילאן
  • 5 ענפי בצל ירוק
  • שומשום - לקישוט

אופן ההכנה:

פורסים את הטונה לקוביות. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את קוביות הטונה מספר דקות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד. מזלפים את הסויה והסילאן ומקפיצים. מוסיפים את הבצל הירוק ומקפיצים עוד חצי דקה. מפזרים שומשום מעל ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר