באנו לשדרג

מתכון לסלט תפודים וסלמון מעושן ברוטב שמיר

זו עיקרית? זה סלט? אתם תחליטו! השבוע, ב"מבשלות בכיכר" מורן פינטו יוצרת סלט תפודים וסלמון מעושן ברוטב שמיר - מנה שניתן להגיש בשבת בבוקר או בכל הזדמנות שתבחרו, שכרגיל, אין צורך לציין, מכינים בקלות ובמהירות (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מרוסיה באהבה: סלט תפודים וסלמון מעושן ברוטב שמיר (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 15 תפודים, מבושלים במים עד לריכוך
  • 200 גרם סלמון מעושן
  • 2 ענפי בצל ירוק, קצוץ דק
לרוטב:
  • 1/2 צרור שמיר, קצוץ דק דק
  • מלח
  • 1/2 לימון סחוט היטב
  • 3 כפות מיונז

אופן ההכנה:

1. חותכים את התפודים בקליפתם ל-4 חלקים. מפזרים בצלחת הגשה. קוצצים גס את הסלמון ומפזרים מעל. מפזרים את הבצל הירוק.

2. בצלוחית קטנה מערבבים את השמיר, המלח, הלימון והמיונז ומערבבים לקבלת רוטב אחיד. מפזרים מעל התפודים, הסלמון והבצל הירוק ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר