מה נאכל היום?

מתכון לסלמון צלוי עם קרם חרדל ודבש וברס לוז

ריבוי סעודות ואורחים מחייב הצטיידות בשפע מתכונים מגוונים וטעימים ובדיוק בשביל זה אנחנו פה. אז קבלו אותו: פילה סלמון צרוב במחבת עם זיגוג של קרם (או רוטב. אתם תחליטו) חרדל ודבש ומעל לכל מפוזרים אגוזי לוז מסוכרים. וואו. אנחנו לא באמת צריכים להרחיב פה עוד, נכון? (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 פרוסות פילה סלמון
  • מלח ופלפל
  • לימון
לקרם:
  • 1 כף דבש
  • 1 כף חרדל חלק
  • 1 שן שום, כתושה
  • 3 כפות ברס אגוזי לוז מסוכרים - לפיזור

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן במחבת. צורבים את הדג מכל צדדיו. מפזרים מלח ופלפל וסוחטים מעל את הלימון. מעבירים לצלחת הגשה.

2. בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הקרם. מורחים מעל הדג, מפזרים את הברס ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר