מה נאכל היום?

מתכון לפלפלי טינקרבל ממולאים בשר ובורגול

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מגישה מנה "עם פלפל" שיכולה לשמש כפתיחה, עיקרית או תוספת - הבחירה בידיים שלכם, מילולית: פלפלונים צבעוניים עסיסיים הממולאים בבשר ובורגול, במקום אורז, כי גיוון זה א-ב במטבח, אתם יודעים (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: אשר רוט)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 בצל גדול, פרוס
  • 200 גרם בשר טחון
  • 1/2 כוס בורגול, מושרה ל-20 דק ומסונן היטב
  • 3 ענפי כוסברה קצוצה
  • 1 כפית שום גבישי
  • מלח ופלפל לבן
  • 15 פלפלי טינקרבל
  • 1 כף שמן
  • 1 בצל גדול, פרוס
  • 1 כף גדושה סילאן

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את הבשר, הבורגול, הכוסברה, השום הגבישי, המלח והפלפל הלבן ולשים היטב.
2. מורידים לפלפלים את הראש ומרוקנים את הגרעינים, אם ישנם - וממלאים בהם מהתערובת.
3. בסיר רחב מחממים את השמן ומטגנים את הבצל הפרוס כ"מצע". מניחים מעל את הפלפלים, מזלפים 1 כף גדושה סילאן מעל הכל, מוסיפים חצי כוס מים, מכסים ומבשלים באש נמוכה כ-40 דקות עד שעה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר