מבשלות בכיכר

מתכון למאפה תפוחים מקורמלים בניחוחות חורפיים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", לכבוד התנור החדש באולפן, מורן פינטו מפנקת בקינוח אלגנטי של בצק עלים ותפוחים מסוכרים. (ניתן להוסיף צימוקים או אגוזים). שימו לב! אין צורך ליצור בצק מאפס, פשוט קונים, מפשירים במקרר ומכינים (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: אשר רוט)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת בצק עלים
  • 1 כף שמן
  • 5 תפוחי עץ, חתוכים לקוביות
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים את הבצק לריבועים. מעבירים לתבנית המרופדת בנייר אפייה וממשיכים לחתוך כמו בסרטון.

2. במחבת, מחממים את השמן ומוסיפים את התפוחים, הקינמון והסוכר. מערבבים עד שהתפוחים מתקרמלים יפה מכל הצדדים.

3. מעבירים למרכז הבצק ואופים כ-12 דקות עד להזהבה.

4. מגישים חם עם כדור גלידה בצד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר