ישראל במלחמהישראל במלחמה
בריא יותר

מתכון לסלט אפרסמון צלוי, תפוז, חסה, שברי שקדים ורוטב משגע

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת סלט חורפי מפנק שיש בו הכל מהכל: פירות, ירקות, מתיקות, מליחות ומעט חמיצות. לא צריך יותר מזה כלום, האמינו לנו (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מוסיף המון: סלט אפרסמון צלוי, תפוז, חסה, שברי שקדים ורוטב משגע (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

לסלט:
  • 3 אפרסמונים, פרוסים ל-4-6 חלקים
  • שמן
  • מעט סוכר
  • מלח ופלפל
  • חופן פרוסות שקדים מולבנים
  • 1 תפוז מפולט
  • 1 ראש חסה, חתוך גס
  • 1 בצל סגול, פרוס דק
לרוטב:
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף שמן זית
  • מלח
  • 1/2 כפית סוכר

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים את פרוסות האפרסמון בתבנית המרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל שמן, סוכר, מלח ופלפל ואופים 15-20 דקות.

2. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים קלות את השקדים.

3. בצלחת הגשה מפזרים את התפוז, החסה, הבצל הסגול, האפרסמון והשקדים.

4. בקערה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ושופכים מעל הסלט סמוך לארוחה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר