בוקר של הביוקר

מתכון לשקשוקת עלי תרד קצת אחרת

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה ארוחת בוקר מפנקת לאניני טעם: שקשוקה עסיסית עם עלי תרד ובולגרית מגוררת. מנגבים עם פיתה חמימה או באגט טרי ומתחילים את היום בכיף (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

מתכון לשקשוקה קצת אחרת עם עלי תרד (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 1 בצל, חתוך לרצועות
  • 3 עגבניות, פרוסות דק
  • 3 כוסות עלי בייבי תרד
  • מלח ופלפל
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 3 שיני שום - פרוסות
  • 4 ביצים
  • גבינה בולגרית - להגשה

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן במחבת. מטגנים את הבצל כמה דקות. מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן כדקה. מוסיפים את עלי התרד ומתבלים במלח ופלפל. כשהעלים מורידים את נפחם, יוצקים פנימה את רסק העגבניות ורבע כוס מים ומערבבים. מוסיפים את השום וכשהתערובת מבעבעת, מניחים את הביצים, מתבלים שוב ומכסים לבישול במידת העשייה הרצויה.

2. מפזרים מעל את הגבינה הבולגרית ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר