מתכון לרוטב פריי - אידאלי כמטבל לצ'יפס ותיבול של טוסטים

הרוטב הזה מגיע מרחבי ארצות הברית עם זליגה קלה למרכז אמריקה, יש לו מספר גרסאות, אך כולן שומרות על יחס של 1:1 בין המיונז לקטשופ - עם תוספת של מתקתקה ומעט חריפה שפשוט הופכת אותו לממכר ושידוך מושלם לטבילה עבור כל דבר מטוגן (מתכונים, אוכל)

רוטב פריי (צילום: Alina Chernysheva on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 כוס מיונז
  • 1/2 כוס קטשופ
  • 1 כף אבקת שום
  • 1/2 כפית סוכר
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

מתכון ל-1 כוס של רוטב פריי

1. בקערה קטנה, מערבבים במרץ את המיונז, הקטשופ, אבקת השום והסוכר לתערובת אחידה. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור ומערבבים.

2. משתמשים מיד או שומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר