מתכון לדג דניס בנענע ועשבי תיבול

מתכון לדג דניס בנענע ועשבי תיבול: לכבוד שבת קודש נכין דג דניס עדין ממולא, בנענע ועשבי תיבול. דג דניס הוא דג ים עדין מאוד שטעם עשבי תיבול נדבק בבשרו. כמה עלים טריים ורעננים עם דג טרי יעשו עבודה נפלאה. אל תשכחו אפיה קצרה ונכונה משאירה דג רך טעים ומוכן, לא יותר מ20 דק' בחום בינוני (מתכונים לשבת)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מתכון לדג דניס בנענע ועשבי תיבול (צילום: מורן פינטו)

מתכון לדג דניס בנענע ועשבי תיבול: לכבוד שבת קודש נכין דג דניס עדין ממולא, בנענע ועשבי תיבול.

דג דניס הוא דג ים עדין מאוד וטעם עשבי תיבול נדבק בבשרו.

כמה עלים טריים ורעננים עם דג טרי יעשו עבודה נפלאה.

אל תשכחו אפיה קצרה ונכונה משאירה דג רך טעים ומוכן, לא יותר מ-20 דק' בחום בינוני.

מתכון לדג דניס בנענע ועשבי תיבול

2 דגי דניס שלמים ונקיים.

2 כפות כוסברה קצוצה.

2 כפות פטרוזיליה קצוצה.

1 ענף רוזמרין.

3 כפות נענע קצוצה.

5-6 כפות שמן זית.

4 כפות מיץ לימון.

6 שיני שום פרוסות.

מלח.

שמן זית.

אופן ההכנה

בכלי חסין אש לתנור מניחים את הדגים ואת כל עשבי התיבול, מערבבים יחד בקערה.

מוסיפים להם את השמן המיץ לימון השום והמלח, ומערבבים היטב.

ממלאים את בטן הדג בעלים ומפזרים מעל הדג. חורצים 3 חריצים בדגים ומזלפים מעליהם שמן זית.

אופים 20 דק' בתנור בחום 180 מעלות.

mpinto1@walla.com

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר