שערי מט"ח:4.20  $3.63  

מרקים

מרק בצל צרפתי עם בצלצלי שאלוט ועשבי תיבולמה אוכלים היום?מרק שהוא מחווה אחרונה בהחלט (כנראה) לחורף הזההחורף מסרב לעזוב - אז אנחנו סופר נדיבים כלפיו ומעניקים לו (כלומר לנו) מתנת פרידה מושלמת: מרק בצל ושאלוט צרפתי
מרק ברוקולי ודלוריתמה אוכלים היום?נשאר לכם ברוקולי קפוא? הנה דרך מושלמת לנצל אותומתכון למרק ברוקולי ודלורית קטיפתי ומנחם. והכי כיף: הכל קורה בסיר אחד, תוך פחות משעה
מרק בצל ופטריות מוקרםמה אוכלים היום?פינוק חורפי אחרון: מרק בצל ופטריות מוקרםב-15 דקות עבודה, תעמידו על האש מרק מפואר של בצל ופטריות רכים רכים וגבינה עסיסית - תוספת אפשרית נפלאה
מרק עדשים עם בטטותמה אוכלים היום?צהריים מושלמת ליום ראשון: מרק עדשים ובטטות20 דקות עבודה, עוד חצי שעה על האש ויש לכם ארוחה משפחתית משביעה וטעימה - והכי חשוב: נטולת בשר
אקזוטי וריחני: סלמון ברוטב לימון וקוקוסלכבוד שבתאקזוטי וריחני: סלמון ברוטב לימון וקוקוסשמחים להכיר לכם מנה מופלאה מהמטבח התאילנדי: סלמון השוחה ברוטב לימון וקוקוס ארומטי
מרק תפוחי אדמה עם נקניקיות צ'וריסו וקיילמה אוכלים היום?תוך 30 דקות: מרק שהוא ארוחה שלמהמרק תפוחי אדמה עם נקניקיות צ'וריסו וקייל שמבוסס על מרק "קאלו ורדה" המופלא שהוא גם המאכל הלאומי של פורטוגל
מרק דלורית וג'ינג'רמה אוכלים היום?מרק דלורית וג'ינג'ר שיעשה לכם טוב על הלבאחרי שהדלורית נאפית במשך שעה בתנור, הרכבת המרק עצמו רצה מהר יותר ולא דורשת עבודה מסובכת
מרק עדשים כתומות סמיך טעיםמה אוכלים היום?מרק עדשים כתומות סמיך וטעים בקלי קלותמורן פינטו עם המרק שכולנו צריכים לדעת להכין החורף הזה. מתכון למרק עדשים כתומות חם, סמיך ומתובל היטב
מרק כרובית מהיר וטעיםמה אוכלים היום?מרק כרובית מהיר וטעים שאין דרך ליפול איתו10 דקות להכין את המרק, 35 דקות על האש, טחינה מהירה בבלנדר ויש לכם מרק כרובית מושלם עם ארומה מדהימה
מרק כתום קטיפתי מחמם ומנחםמה אוכלים היום?בול בזמן: מרק כתום קטיפתי מחמם ומנחםמלי יהודיוף עם מתכון למרק כתום קטיפתי ומנחם שמורכב ממגוון ירקות כתומים והתוצאה משביעה, מזינה וסופר טעימה
ציר עוף - בסיס למרקים ותבשילי קדרהכל אחד יכוללא מתעצלים: לקראת הסערה אנחנו מכינים ציר עוףהשבוע עומד להיות סוער במיוחד וזה בדיוק הזמן לנצל את הסגר כדי להעמיד ציר עוף שיעניק למרקים שלכם טעם מופלא
מרק כתום עם בטטות ועדשיםמה אוכלים היום?מרק כתום נהדר שכל אחד צריך לדעת להכיןמורן פינטו עם מתכון בייסיק למרק מחמם ומנחם עם בטטות, גזרים ועדשים ותיבול מעולה שללא ספק יתברג בטופ-טן שלכם
מרק ברוקולי וקישואיםמה אוכלים היום?מרק ברוקולי וקישואים ירוק, בריא וטעיםכשאתם רוצים לגוון את מרק הירקות הקבוע שלכם -המרק הזה הוא הבחירה הנכונה עם שילוב מנצח בין מרקמים וטעמים
מרק ירקות שורש טחוןמה אוכלים היום?כשהטמפרטורות צונחות: המרק הזה בא בול בזמןמתכון למרק שורשים טחון במרקם קרמי עשיר וטעם חלומי שמכינים במהירות ובקלות מכל ירק שורש שיש לכם בבית
מרק ברוקולי וגבינת צ'דרמה אוכלים היום?מרק ברוקולי וגבינת צ'דר סופר מוקרםהמנה הזו עונה על כל הדרישות שלנו לאוכל מנחם מושלם: מרק חם, עשיר בגבינה קרמית והכי חשוב - מהיר הכנה
מרק עגבניות קרמה אוכלים היום?עשיר ומיוחד: מרק עגבניות ובזיליקום קראמנם מדובר במרק קר ואנחנו כבר בחורף, אך זהו יותר מתאבן לפתיחת הארוחה ולא עיקרית. סוגרים פינה עם לחם קלוי בצד
מרק אפונה פשוט וטעיםמה אוכלים היום?מרק אפונה פשוט וטעים תוך חצי שעהכל אחד צריך לדעת להרים מרק אפונה ראוי - ורצוי אחד כזה שדורש אפס עבודה. בדיוק כמו המתכון המעולה הזה
מרק טורטליני עגבניותמה אוכלים היום?לכבוד הגשם שיבוא השבוע: מרק טורטליניטורטליני הם כיסוני פסטה עם מגוון מילויים ולמרבה השמחה אפשר למצוא אותם מוכנים מראש בכשרות מהדרין
מרק עוף ואטריות תוך 30 דקותמה אוכלים היום?מרק עוף ואטריות נפלא שמוכן תוך 30 דקותהבסיס למרק הוא עוף טחון מתובל היטב שמכינים תחילה ואז מוציאים מהסיר ומחזירים למרק בסוף הבישול
מרק ברוקולי עשיר עם תרד, כוסברה וקרוטונים קראנצ'ייםלכבוד שבתמרק ברוקולי עשיר עם תרד, כוסברה וקרוטונים קראנצ'ייםזהו לא מרק ברוקולי כבד וגבינתי, אלא גרסה עמוסה בברוקולי ותרד ומעוטרת בקרוטונים פריכים
כיכר אוכל
המומלצים