מה אוכלים היום?

3 מרקים עשירים שסוגרים פינה לארוחה שלמה

מרק חומוס יווני, מרק אפונה יבשה ומרק עדשים כתומות עמוסים ברכיבים בריאים ומזינים שמתאימים בול למזג וסוגרים פינה לארוחה שלמה. לחם טרי וטוב - עליכם (מתכונים, אוכל)

מרק אפונה יבשה (צילום: Michael Kraus on Shutterstock)

מרק אפונה יבשה סמיך ועשיר

מדובר במרק שכל אחד צריך לדעת להכין בעל פה - אל דאגה, הוא סופר פשוט להכנה. הסוד לטעם המיוחד של המרק הוא שהייה ארוכה על אש נמוכה, אז התאזרו בסבלנות - וקדימה, לעבודה.

לחצו כאן למתכון

מרק חומוס יווני עם לימון ואורגנו

אנחנו שומרים את הסירים העמוקים בהישג יד בדיוק בשביל מרקים מהבילים מהסוג הזה: מרק גרגירי חומוס שמגיע מיוון, עשיר בטעמים, מתובל היטב, סמיך, מנחם ומחמם.

לחצו כאן למתכון

מרק עדשים כתומות

השפית מורן פינטו עם מרק כתום - שלא כולל בטטה, כזה שמתקתקים ללא מאמץ וסוגרים איתו ערב חורפי חם וטעים. בונוס: טעמו של המרק משתבח אם מגישים אותו יום אחרי הבישול, כך שתוכלו להכפיל כמויות ולשמור במקרר לימים הבאים.

לחצו כאן למתכון

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (38%)

לא (62%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד במרקים: