עוגת תפוחים רכה ועסיסית לשנה מתוקה עם קרם העוגיות של לוטוס

הטעם הנוסטלגי של תפוח מקורמל עם נגיעות קינמון מקבל טוויסט מקפיץ עם קרם העוגיות של לוטוס ובמרקם רך ומענג במיוחד

כיכר בשיתוף לוטוס | כיכר השבת |
תפוחים, תתחדשו על הזיגוג (צילום: יח"צ)

חומרים לתבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ:

לעוגה:

1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח

1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה

1/2 כפית קינמון טחון

קורט מלח

2 ביצים

1/2 כוס פחות כף גדושה (100 גרם) סוכר דמררה

1/2 כוס (100 גרם) סוכר

1/2 כוס (120 מ"ל) שמן

1 כפית תמצית וניל

3 תפוחי עץ בינוניים קלופים ומגוררים גס (גרני סמית, יונתן או פינק ליידי)

לזיגוג:

1/2 כוס (150 גרם) ממרח לוטוס

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את העוגה: מנפים לקערה קמח, אבקת אפייה וקינמון. מוסיפים מלח ומערבבים.
  3. טורפים בקערה נפרדת ביצים עם שני סוגי סוכר, שמן ותמצית וניל.
  4. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים תפוחים, מערבבים היטב לתערובת אחידה ומעבירים לתבנית.
  5. אופים כ-55 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים.
  6. **מזגגים:** מחממים ממרח לוטוס כ-20 שניות במיקרוגל ומערבבים היטב. יוצקים אותו על העוגה ומחליקים.
  7. שומרים את העוגה עטופה בטמ' החדר עד 3 ימים.

בתאבון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר