מה נאכל היום?

מתכון לסלט סלמון מעושן שמכינים בחמש דקות 'על השעון'

יש כל כך הרבה סיבות להכין את הסלט הזה: הוא קל לעיכול ולהכנה, מהיר, עשיר, דיאטתי, בריא ומזין. מתאים בול לימי ראשון שבהם הבטן עמוסה ממאכלי השבת ולתשעת הימים שבהם נאסרה אכילת בשר ועוף. שילוב של סלט וחלבון במנה אחת? לקחנו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תוך חמש דקות 'על השעון': סלט סלמון מעושן (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 ראש חסה אייסברג, חתוכה גס
  • חופן עלי בייבי
  • 6-7 פרוסות סלמון מעושן, קרועות לחתיכות קטנות
  • 7 עגבניות שרי, חצויות
  • 1/2 מלפפון בינוני, פרוס לטבעות
  • 10 טבעות בצל סגול
  • 1 כף שומשום
  • 2 כפות חומץ תפוחים (לבן)
  • 2 כפות שמן זית
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. בקערה בינונית מניחים את העלים והסלמון.

2. מוסיפים את העגבניות, המלפפון והבצל הסגול.

3. מפזרים מעל את השומשום והפלפל השחור ומזלפים את החומץ ושמן הזית. מערבבים קלות ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר