באנו לשדרג

מתכון לסירות חסה פריכות במילוי סלט טונה פיקנטי

זה לא סלט הטונה הרגיל שלכם, ברור. זה סלט טונה עם טוויסט שמשדרג אותו בכמה וכמה רמות. הגישו אותו מעל עלי חסה פריכים, במקום לחם (מרענן!) ותקבלו מנה משביעה, זולה וגדושה בחלבון, המתאימה לארוחת ערב קלילה או לנשנוש בין הערביים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פיקנטי וקראנצ'י: סירות חסה במילוי סלט טונה משודרג (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 170 גרם טונה, מסוננת
  • 1/4 כוס סלרי, קצוץ דק (כ-2 גבעולים)
  • 2 כפות בצל קצוץ דק
  • 1/4 כוס מיונז
  • 1 כפית חומץ אורז
  • 1 פלפל חלפיניו
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • עלי חסה וצ'ילי גרוס, להגשה

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה קטנה את הטונה, הסלרי, הבצל, המיונז והחומץ.

2. פורסים דק חצי מהחלפיניו לעיגולים. מניחים בצד. קוצצים דק את החצי הנותר ומוסיפים לתערובת סלט הטונה; מערבבים לאיחוד. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.

3. להגשה, מזלפים מעט מסלט הטונה לתוך עלי החסה ומניחים מעל את פרוסות החלפיניו השמורות והצ'ילי הגרוס.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר