מתכון לתבשיל עוף עם בורגול ברוטב חריף עדין

תבשיל עוף ובורגול מתובל היטב, עם חריפות מעודנת - שילוב מעולה לארוחת צהריים משפחתית בסיר אחד. מתכון להכנת כרעי עוף ובורגול עם בצל, סלרי ופלפל חריף (מתכונים, אוכל)

תבשיל עוף ובורגול ברוטב חריף עדין (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 כרעי עוף (מחולקים למשולשים ושוקיים)
  • 3 בצל
  • 2 גבעולי סלרי
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 300 גרם בורגול מושרה במים ומסונן
  • 3-4 כוסות מרק עוף צח
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן הכנת כרעי עוף עם בורגול:

רגע לפני: תבשיל עוף ובורגול מתובל היטב, עם חריפות מעודנת - שילוב מעולה לארוחת צהריים משפחתית בסיר אחד. מתכון להכנת כרעי עוף ובורגול עם בצל, סלרי ופלפל חריף.

• קוצצים דק את הבצל, הסלרי והפלפל הירוק.

• מחממים שמן זית לטיגון במחבת גדולה או סיר רחב, מניחים בו את כרעי העוף, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומטגנים עד להשחמה. לאחר הטיגון, מעבירים את העופות לכלי אחר.

• מוסיפים מעט שמן זית למחבת או הסיר, ומטגנים בו את הבצל, הסלרי והפלפל הקצוצים, במשך 4 דקות על אש בינונית.

• מוסיפים את הבורגול, ומטגנים במשך 7 דקות נוספות, ומידי פעם מערבבים.

• מרתיחים את המרק הצח.

• מחזירים את העופות למחבת/הסיר, יוצקים מעל את המרק החם ומכסים. מבשלים במשך שעה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר