מתכון לשבת: פטריות ממולאות בבשר

אפשר לגוון את המנה העיקרית בשולחן השבת. המתכון הבא, פטריות ממולאות בבשר טחון לסוגיו, יסבירו לכם איך. המתכון המלא (מתכונים לשבת, אוכל)

צ´ יעקובסון | כיכר השבת |
פטריות (פלאש 90)

אפשר לגוון את המנה העיקרית בשולחן השבת. המתכון הבא, פטריות ממולאות בבשר טחון לסוגיו, יסבירו לכם איך.

החומרים:

פטריות גדולות במיוחד,

תערובת בשר בקר טחון (אפשר לערבב עם הודו טחון)

קמח מצה

ביצה טרופה

בצל גדול

תבלינים (שום, זעתר, פפריקות לסוגיהם)

אופן ההכנה:

מסירים את קצה הפטריה. ממלאים בזהירות את החלל שנוצר בתמהיל הבשר.

מחממים סיר על אש נמוכה, מטגנים בצל בשמן.

כשהשמן חם דיו, מטגנים את הפטריות עד להזהבה לאחר קימוח שלהם וטבילה בביצה.

מוסיפים את התבלינים לפי הטעם.

ניתן להוסיף ירקות שורש שונים.

מוסיפים לבשל עד שהבשר מוכן.

בתאבון!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר