ישראל במלחמהישראל במלחמה
תוספת מושלמת

מניפות תפו״א: תוספת יפה וטעימה לכל מטרה

אם אתם מחפשים רעיון לתוספת שהיא גם יפה, גם טעימה לכולם וגם קלה להכנה- מניפות תפו"א הן רעיון מקסים. בטיבול הנוכחי בכלל תאהבו אותו- בתאבון! (אוכל ומתכונים).

ורד כהן | כיכר השבת |

מניפות תפו"א (צילום: ורד כהן)

מצרכים

6 תפו״א חצויים לאורכם

חצי כוס שמן

כפית מלח

כפית פלפל שחור

כפית פפריקה מעושנת (אפשר רגילה)

כף גדושה תבלין טוסקה

2 שיפודים

הוראות הכנה:

חממו תנור על 200 מעלות.

חצו כל תפו"א לאורכו. הניחו שיפודים בצדדי תפוחי האדמה החצוי וחרצו חריצים לכל אורכו.

הניחו את תפוחי האדמה בתבנית תנור מצופה בנייר אפיה.

ערבבו בקערה את כל התבלינים עם השמן ומרחו על תפוחי האדמה.

הכניסו לתנור לכ-40 דקות להשחמה וריכוך.

בתיאבון! 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר