ngbsk rtyv  אוהליך  איוונקה..  איי.די.בי,

תוספות וירקות

עדשים מנומרות או עדשים צרפתיותבאנו לשדרגמה עושים עם העדשים האלה? מנת חורף מנחמתמשום מה בארץ קוראים להן "עדשים שחורות", אך לזן הזה בכלל קוראים "עדשים מנומרות" או עדשים צרפתיות.
המבורגר צמחונימה אוכלים היום?המבורגר פרווה לגמרי שגם אוהבי בשר יחסלוהמבורגרים רבים שעשויים מירקות נוטים להתפרק בטיגון ובעלי רשימת מרכיבים ארוכה מדי - ובכן, זה לא המצב כא
לביבות בטטה ותרד אפויותבריא יותרקראנצ'יות מבחוץ, רכות מבפנים: לביבות בטטה ותרדהן אפויות, הן טעימות, כל כך קל להכין אותן - וככה בדיוק אנחנו אוהבים את הלביבות שלנו. ובכלל, מי אמר שלביבות זה עסק לחנוכה?
סלקעכשיו העונה: 10 הוכחות שאתם צריכים סלק בצלחתירק שורש בגוון עז עם גמישות נפלאה שהופכת אותו לכוכב במגוון רחב של מנות טעימות (מתכונים, אוכל)
הכתום הכתום הזהג'ינג'י קַלַבַּסַה: 6 דברים שאפשר להכין עם דלעתאם הצלחתם להבין את שתי המילים הראשונות בכותרת, אנחנו מהמרים שככל הנראה הגיל שלכם נע בין 30 ל-50. בינתיים, יש כאן 6 מנות שוות עם הכתום הכתום הזה (אוכל)
נגיסי כרובית שהילדים יאהבובאנו לשדרגתנו ביס: נגיסי עוף פיקנטיים ופרווה לגמריאו: איך לגרום לילדים לאכול ירקות - ולאהוב את זה. כרובית בציפוי פיקנטי שהמרקם הבשרני שלה מרגיש כמו הדבר האמיתי. בונוס: אפשר לטבול את כל הטוב הזה בגבינה! (אוכל)
צ'יפס לפת אפויבאנו לשדרגמתכון לצ'יפס - לא מטוגן ולא מתפוחי אדמהאז מה כן יש במתכון הזה? לפת. כי אם יש משהו שאנחנו אוהבים זה: א. להפוך ירקות מפתיעים לצ'יפס ב. לאפות במקום לטגן
אורז עם לימוןבאנו לשדרגהגרסה היוונית לאורז בפילאף תפיל אתכםפילאף הוא תבשיל אורז עם הרבה וריאציות ממקורות מגוונים, אך הגרסה היוונית לאורז שבתבשיל שיחקה אותה בענק (אוכל)
לביבות כרובית וגבינהאתם עומדים להכין את הלביבות האלה שוב ושובלביבות כרובית וגבינה רכות, נימוחות וממכרות שיהפכו מהר מאוד למתכון הדגל שלכם ללביבות מנצחות (מתכונים, אוכל)
קציצות בשר ללא בשרמה אוכלים היום?עיבוד חדש לקלאסיקה ותיקה: קציצות בשר ללא בשרמתכון לקציצות קינואה שמרגישות כמו קציצות בשר, רק שהן פרווה לגמרי (מתכונים, אוכל)
סירות חצילים6 מתכונים עם חצילים שאתם צריכים לנסותהם יכולים להפוך לצ'יפס, לבסיס נהדר לפיצה במקום להתפיח בצק, להחליף את הפסטה בלזניה ומה לא בעצם (מתכונים)
פרוסות חציל מעושן בגריל עם רוטב שום שמירפרוסות חציל מעושן בגריל עם רוטב שום שמירתוך 20 דקות יש לכם מנת צד מושלמת לעיקרית או נשנוש שווה לאורחים. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)
אורז כרוביתבאנו לשדרגמתכון לאורז שעשוי מכרובית וזה בריא כמו שזה טעיםאנחנו הראשונים שנצהיר כמה אוכל בריא בתחפושת של "טעים" פחות עושה לנו את זה - אבל יש יוצא דופן: האורז הזה
קינואה מכל סוג תתאים כאןארוחה בסיר אחדהולה! מצאנו דרך לא משעממת להכין קינואהמתכון לקינואה בסגנון ספרדי שהיא בעצם ארוחה שלמה בסיר אחד או תוספת מוצלחת לעיקרית שמתקתקים ב-30 דקות
ריזוטו פטריותגם אתם יכולים: ריזוטו פטריות של מורן פינטולריזוטו יש סטיגמה של מנת מופת שלא כדאי להתחיל איתה בכלל כי לכו תדעו מה יקרה. אז זהו - שלא (מתכונים, אוכל)
קציצות עדשים ירוקותמה אוכלים היום?קציצות עדשים ירוקות אקסטרה קריספיותשאלוט, פרמזן, עשבי תיבול וכמות נדיבה של עדשים ירוקות מבושלות - יוצרים קציצות נימוחות מבפנים ואקסטרה קריספיות מבחוץ
סושי צמחוני עם סלק ונבטים בציפוי קריספילכבוד יום הסושי הבינלאומי: 3 אלטרנטיבות מעולותעם יד על הלב, למי יש כוח להכין סושי אמיתי בבית? במטבח שלנו אנחנו מסתפקים באלטרנטיבות המעולות האלה (אוכל)
קוסקוס עם טונה וצלפיםמה אוכלים היום?הכי ים תיכוני שיש: קוסקוס עם טונה וצלפיםוכל הטוב הזה - שיכול להיות תוספת או ארוחה שלמה בפני עצמה - מוכן תוך 15 דקות וכלום עבודה (מתכונים, אוכל)
ראגו זוקיני ועגבניותמה אוכלים היום?הכירו את בן הדוד הקיצי של הרטטוי: ראגו איטלקימתכון לראגו זוקיני ועגבניות, הגרסה האילטקית הקלילה יותר לתבשיל הרטטוי הצרפתי (מתכונים, אוכל)
אַלּוּ גּוּבִּי. מנה הודית קלאסיתמה אוכלים היום?אַלּוּ גּוּבִּי: תבשיל כרובית ותפוחי אדמה הודיכי לפעמים כל מה שאנחנו רוצים זה את הירק האהוב בצורתו המקורית עם טאצ' ארומטי ומלא טעם (מתכונים, אוכל)
כיכר אוכל
המומלצים