שריפה  גור  www.bzkjic..  תפילין

תוספות וירקות

קוסקוס עם משמשים מיובשים, צימוקים, שקדים וקינמוןהתוספת שתופסתקוסקוס עם משמשים מיובשים, צימוקים, שקדים וקינמוןהנה הגרסה הפחות שגרתית לקוסקוס המסורתי שניתן להגיש גם צוננת (מתכונים, אוכל)
הצ'יפס המושלםלגזור ולשמורכמו במסעדות: איך להכין את הצ'יפס המושלםעם טריק פשוט שיהפוך את הצ'יפס לזהוב, פריך מבחוץ ורך מבפנים
קציצות חומוסמה אוכלים היום?קציצות חומוס ממכרות שתכינו שוב ושובקראנצ'יות מבחוץ, נימוחות מבפנים, מתובלות היטב והכי חשוב? תוך פחות משעה על שולחנכם
צ'יפס אספרגוס בציפוי פנקובאנו לשדרגבלי רגשות אשם: מתכון לצ'יפס אספרגוס אפוי בציפוי פירורי פנקומי לא אוהב צ'יפס? אך תחושת הצרבת ונקיפות המצפון שבאים לאחר אכילתו, מתסכלים. כמה נפלא שיש תחליף הולם: צ'יפס אספרגוס בריא וטעים (מתכונים, אוכל)
פירה בטטה עם אגוזי פקאן מסוכריםבאנו לשדרגפירה בטטה עם אגוזי פקאן מסוכריםהמנה הבאה נעה בגמישות על הציר שבין תוספת, פשטידה וקינוח והיא נהדרת בכל קטגוריה שתרצו אותה: פירה בטטה עם פקאנים מסוכרים שאפשר להכין חלבי או פרווה (מתכונים)
אורז עם בורגול וגזרארוחה בסיר אחדצאו מהמסגרת: אורז ובורגול עם גזר בסיר אחדכל התוספות לארוחת צהריים כבר מיצו את עצמן? הכירו את המיקס שיוצר טעם נפלא המאתגר את החך
סטייק כרוב צלוי עם שוםבאנו לשדרגפשטות מנצחת: סטייק כרוב שכולם יאהבולפעמים לא צריך יותר מכמה רכיבים בסיסיים ורבע שעה עבודה כדי לגנוב את ההצגה. הכירו את הסטייק שעשוי מ...כרוב
פנגריטטה - פירורי לחם מתובלים קלוייםבאנו לשדרגפנגריטטה: פירורי לחם קלויים לאקסטרה פריכותתוספת איטלקית כיפית שמנצלת שאריות של לחם מאתמול ומקפיצה עם המרקם והטעם של כל דבר - מסלט ועד פסטה ומרק
התוספת שתופסת: גזרים צלויים באריסה ודבשהתוספת שתופסת: גזרים צלויים באריסה ודבשמי ידע שלמרכיב פשוט כמו גזר יכול להיות טעם כל כך מיוחד? השפית עדן גרינשפן ממחישה לנו שבהחלט אפשר לאכול מזון בריא, דל בקלוריות, אך עם זאת טעים להפליא (אוכל)
טאקו צמחוני - טורטייה במילוי זוקיני וגרגרי חומוס צלוייםמה אוכלים היום?הארוחה המושלמת אחרי החג הארוך הזהאם אתם כבר לא יכולים לראות בשר - או חלב - זו בדיוק הארוחה שאתם רוצים להכין היום: טאקו במילוי פרווה מעולה
מניפת תפוחי אדמהמתכונים לל"ג בעומרלא נולד האדם שיסרב למניפת תפוחי אדמהיותר בריא מצ'יפס, יותר מושקע מסתם "תפוחי אדמה בתנור" ודרך יפהפייה לשדרג את הארוחה המשפחתית בל"ג בעומר
פירה עם שום צלויבאנו לשדרגפירה מנצח שיהפוך אתכם למלכים של המטבחפירה שמצליח להיות קרמי ואוורירי בו זמנית, עם מרקם מדויק שפשוט כיף לאכול. תוספת פרווה לכל עיקרית - בשרית וחלבית
עדשים מנומרות או עדשים צרפתיותבאנו לשדרגמה עושים עם העדשים האלה? מנת חורף מנחמתמשום מה בארץ קוראים להן "עדשים שחורות", אך לזן הזה בכלל קוראים "עדשים מנומרות" או עדשים צרפתיות.
המבורגר צמחונימה אוכלים היום?המבורגר פרווה לגמרי שגם אוהבי בשר יחסלוהמבורגרים רבים שעשויים מירקות נוטים להתפרק בטיגון ובעלי רשימת מרכיבים ארוכה מדי - ובכן, זה לא המצב כא
לביבות בטטה ותרד אפויותבריא יותרקראנצ'יות מבחוץ, רכות מבפנים: לביבות בטטה ותרדהן אפויות, הן טעימות, כל כך קל להכין אותן - וככה בדיוק אנחנו אוהבים את הלביבות שלנו. ובכלל, מי אמר שלביבות זה עסק לחנוכה?
סלקעכשיו העונה: 10 הוכחות שאתם צריכים סלק בצלחתירק שורש בגוון עז עם גמישות נפלאה שהופכת אותו לכוכב במגוון רחב של מנות טעימות (מתכונים, אוכל)
הכתום הכתום הזהג'ינג'י קַלַבַּסַה: 6 דברים שאפשר להכין עם דלעתאם הצלחתם להבין את שתי המילים הראשונות בכותרת, אנחנו מהמרים שככל הנראה הגיל שלכם נע בין 30 ל-50. בינתיים, יש כאן 6 מנות שוות עם הכתום הכתום הזה (אוכל)
נגיסי כרובית שהילדים יאהבובאנו לשדרגתנו ביס: נגיסי עוף פיקנטיים ופרווה לגמריאו: איך לגרום לילדים לאכול ירקות - ולאהוב את זה. כרובית בציפוי פיקנטי שהמרקם הבשרני שלה מרגיש כמו הדבר האמיתי. בונוס: אפשר לטבול את כל הטוב הזה בגבינה! (אוכל)
צ'יפס לפת אפויבאנו לשדרגמתכון לצ'יפס - לא מטוגן ולא מתפוחי אדמהאז מה כן יש במתכון הזה? לפת. כי אם יש משהו שאנחנו אוהבים זה: א. להפוך ירקות מפתיעים לצ'יפס ב. לאפות במקום לטגן
אורז עם לימוןבאנו לשדרגהגרסה היוונית לאורז בפילאף תפיל אתכםפילאף הוא תבשיל אורז עם הרבה וריאציות ממקורות מגוונים, אך הגרסה היוונית לאורז שבתבשיל שיחקה אותה בענק (אוכל)
כיכר אוכל
המומלצים