תוספות וירקות | מה נאכל היום?מוזמנים להכיר את הדרך הטובה ביותר לאכילת תפוחי אדמה, בכל הזמנים | |
 | באנו לשדרגהאם יש מה לא לאהוב בגבינה מטוגנת? זו שאלה רטורית, אך אתם יודעים שהתשובה שלילית | |
 | התוספת שתופסתפרחי ברוקולי חריפים המצופים בפירורי לחם. מנה פשוטה, טעימה וחביבה מאד | |
 | תחשבו על שכבות של תפוחי אדמה מצופים בתועפות של גבינה נמסה ועשבי תיבול. אין, פשוט אין דרך לטעות כאן | |
 | מה אוכלים היום?הידעתם? אמריקאים קוראים לבטטה "יאמ", ותכלס, השם הזה פשוט מדויק. היאמיז האלה עובדות מדהים בכל וריאציה | | |
 | מה אוכלים היום?הן יכולות להיות מרכז הארוחה, לצד סלט ירקות או ללוות עיקריות "כבדות" יותר, כמו פסטה או מרקים | |
 | תוצרת ביתלימונדה היא ממש לא ברירת המחדל כשזה מגיע ללימונים. מה כן? לכבוש אותם כמובן - והתוצאה מושלמת | |
 | מה אוכלים היום?אין כמו סיר של ממולאים עסיסיים ברוטב חם כדי לעטוף את הבית בארומה נוסטלגית מתוקה ששווה כל דקת עבודה | |
 | מעדנייה ביתיתקונפי זאת שיטת בישול צרפתית שעושה נפלאות לפירות וירקות ודרך מעולה לנצל אותם במקום לזרוק לפח, חלילה | |
 | אם מרגיש לכם שהכנתם תפוחי אדמה בכל דרך אפשרית - אתם לא לבד. וזו הסיבה שהמתכון הבא מרענן כל כך | | |
 | התוספת שתופסתבצלים כתוספת? כן כן, במיוחד אם הם מקורמלים כהוגן, מתוקים ונימוחים | |
 | מה אוכלים היום?תוך 20 דקות תעמוד על שולחנכם ערימת פנקייקים מלוחים וטעימים שטובים כארוחה מהירה או כמצע לתבשילים | |
 | מה אוכלים היום?קודם כל, הבהרה: לא מדובר בהמבורגר צמחוני או טבעוני. למעשה, מדובר בהמבורגר חלבי - ורשימת הרכיבים אדירה | |
 | מתכון למנגולד מוקפץ עם שום, שאלוט ופפריקה מעושנת. את המנגולד אפשר להחליף בחלקו או לגמרי בעלי תרד | |
 | מה אוכלים היום?בטטה שחתוכה לאטריות ארוכות, מעורבבת בקרם "שמנת" פרווה ומעל שברי פקאן קלויים בציפוי מתקתק | | |
 | התוספת שתופסתאתם יכולים להשקיע 15 דקות בחימום התנור ושעה נוספת באפיית התפוד שלכם, אבל חבל | |
 | מה נאכל היום?לעמוד ליד הגז ולערבב שעות ארוכות? מוותרים. בשביל זה יש שיטה ידנית לפולנטה אפויה | |
 | התוספת שתופסתחביתה וסלט? פיצה? לזניה? פסטה? צאו מהקופסא והכינו את לביבות הקינואה-סלק הללו | |
 | התוספת שתופסתמנה פשוטה שקל להכין בבית. אכלו אותה עם אורז או הגישו אותה לצד המנה העיקרית שלכם | |
 | סוכות תשפ"א 2020מתכון לעגבניות ממולאות בקינואה ופסטו. מסוג המנות שהופכות אתכם לשפים במקום, למרות שבקושי התאמצתם | | |
|  |
|