שערי מט"ח:4.20  $3.63  

תוספות וירקות

עגבניות מיובשות שכל אחד יכול להכיןתוצרת ביתעגבניות מיובשות: תוספת מעולה לכל מנה (כמעט)לקנות עגבניות מיובשות זה מיותר כל כך כשאפשר להכין אותן בבית בקלות ולשדרג איתן מגוון ענק של מנות ומאכלים
ברוקולי בתנור ברוטב חרדלברוקולי צלוי במרקם נימוח ופריך בו זמניתמתכון לברוקולי בתנור ברוטב חרדל מופלא שמעניק לו מרקם נימוח ופריך בקצוות - התענוג המושלם
מתכון לבטטות צלויות עם דבש וחמאה חומה (חמאת אגוזים)בטטות צלויות בתנור עם רכיב סודי משגעבמתכון הבא הבטטות ניצלות בתנור עם דבש וחמאה חומה שידועה גם כ"חמאת אגוזים". אל דאגה, יש גם גרסת פרווה
פום אנה: שכבות תפוחי אדמה מטוגנים בסגנון צרפתילכבוד שבתפום אנה: שכבות תפוחי אדמה מטוגנים בסגנון צרפתיתפוח האדמה הצנוע - הירק הגדל בעפר - יכול להפוך לתוספת שהיא בעצם יצירת אמנות
כרובית שלמה אפויה בתנור עם פסטו פיסטוקיםכרובית שלמה אפויה בתנור עם רוטב פסטוכרובית אפויה זה תמיד מחזה מהפנט. הפעם היא נצלית על בצל מקורמל ומעוטרת בפסטו פיסטוקים ועשבי תיבול
צ'אנה דאלמה אוכלים היום?כשהתוספת אדירה מספיק כדי להיות עיקריתהצ'אנה דאל הוא תבשיל הודי נפלא שמכינים מגרגרי חומוס קלופים וחצויים. הוא כל כך טעים שהפעם הוא הכוכב הראשי
במיה מבושלת עם תירס, עגבניות ופלפל חריףמה אוכלים היום?סוקוטאש: במיה ברוטב עגבניות עם תירס ופלפל חריףהמנה האידיאלית לימים חמים: תבשיל במיה, עגבניות בשלות ותירס, רצוי טרי, עם פלפל חריף לפיקנטיות ממכרת
אורז מוקפץ עם פטריות ברוטב סויה, שום וטריאקימה אוכלים היום?אורז מוקפץ עם רכיב סודי שהופך אותו לחלומימורן פינטו עם מנה פשוטה ומהירה להכנה שמתרחשת במחבת אחת - והתוצאה: הרמוניית טעמים מושלמת
ירקות מוקפצים ברוטב סויה ושוםמה אוכלים היום?אין טעים כזה: ירקות מוקפצים בסויה ושוםאיך מורן פינטו אומרת? "כי הקיץ כבר פה וכי הבטחנו לעצמנו דיאטה", ואנחנו מוסיפים: כי זה פשוט טעים וממכר כל כך
בריא וטעים יותר: חטיף צ'יפס מתפוחי אדמהתוצרת ביתבריא וטעים יותר: חטיף צ'יפס מתפוחי אדמהכל מה שאתם צריכים כדי להכין את המעדן הזה: תפוחי אדמה, תבלינים ושמן
צ'יזבורגר כשר למהדריןמה אוכלים היום?צ'יזבורגר כשר למהדרין שאתם חייבים לנסות בביתקציצת המבורגר עסיסית, טעימה ו...נטולת בשר. למעשה, אם תוותרו על הגבינה תקבלו מנה טבעונית לגמרי
צ'יפס אפוי  במרקם מושלםצ'יפס אפוי במרקם מושלם: רך מבפנים ופריך מבחוץכולנו היינו שם. מסיבות של חיסכון בזמן או אורח חיים בריא יותר, החלטנו לאפות את הצ'יפס במקום לטגן - ונחלנו אכזבה
תפוחי אדמה ברוזמריןתוספת "לגזור ולשמור": תפוחי אדמה ורוזמריןמדובר בתוספת משגעת שלוקח פחות מ-30 דקות מהרגע שהתחלתם לעבוד ועד שהיא מוגשת לשולחן. חלום!
סלסת עגבניות פיקנטיתסלסת עגבניות - ואתם קובעים כמה חריפה היא תהיהסלסת עגבניות טרייה היא תוספת שתתקבל בברכה בכל שולחן, חלבי, בשרי או פרווה. מתכון קל ומהיר שמצליח תמיד
בלינצ'ס ממולאים בירקות עם ציפוי פריךמה אוכלים היום?ארוחה בביס אחד: בלינצ'ס פריכים עם ירקותמכינים את הבלינצ'ס, מניחים במרכז ירקות, מגלגלים, מצפים בפירורי לחם ומטגנים. ארוחה טעימה שאף אחד לא יסרב לה
כרובית קונג פאומה אוכלים היום?דרך סופר עסיסית אך קלילה להכין כרוביתקונג פאו זה מאכל סיני מפורסם ממחוז סצ'ואן. המתכון הבא מחליף את העוף בכרובית - והתוצאה מעולה וטעימה
כרוב שלם אפוי עם רוטב פיקנטי מתקתק שגונב את ההצגההתוספת שתופסתכרוב שלם אפוי עם רוטב פיקנטי מתקתק שגונב את ההצגההכרוב הצלוי הזה הוא התוספת המושלמת לדג, עוף או בשר. מתוק, מלוח, מעט פריך ועם טפטוף של רוטב אריסה ודבש חרפרף מעל. מנה כה טעימה, שמאז שהכרנו אותה, איננו מסוגלים לאכול כרוב בצורה אחרת (מתכונים, אוכל)
ליגה אחרת: פירורי לחם ביתיים מתובליםהום מיידליגה אחרת: פירורי לחם ביתיים מתובליםפירורי לחם ביתיים מעולים בניצול שאריות ויש אינספור דרכים להשתמש בהם
הרבה מעבר לארוחה: ביבימבאפ - קערות אורז ומלא תוספותבאנו לשדרגהרבה מעבר לארוחה: ביבימבאפ - קערות אורז ומלא תוספותמנת אורז קוריאנית סופר טעימה ומזינה, שעליה נערמות תוספות כירקות שונים, בשר וביצה
תפוחי אדמה צלויים בתנור עם שוםמה אוכלים היום?ממכרים: תפוחי אדמה צלויים בתנור עם שוםהמנה הבאה היא ההוכחה שככל שזה יותר פשוט וגולמי, ללא התחכמויות, זה יותר טעים. בפער.
כיכר אוכל
המומלצים