תוספות וירקות

ירקות חמוצים ביתייםתוצרת ביתכך תכינו חמוצים נהדרים מכל ירק שתרצוירקות חמוצים יכולים לסגור לכם בקלות כל פינה כשזה מגיע לתוספת לעיקרית או מרכיב מרענן בכריך
בטטות בתנורבטטות בתנור בתיבול כיפי שהולך עם כל מנהלצד עוף, לצד פסטה, כנשנוש עם מטבל גבינה, כתוספת בתוך הטאקו - השמיים הם הגבול כשמדובר בקוביות בטטה אפויות
נאגטס - חטיפי עוף וקינואה אפויים במרקם קריספי ממכרמה נאכל היום?נאגטס - חטיפי עוף וקינואה אפויים במרקם קריספי ממכרחטיפי העוף והקינואה הללו הם פריכים ולחים וטעמם אינו מזכיר אפילו מעט את המושג "בריאות"
אורז מוקפץ עם ירקותארוחה מהירהכשאין כוח לעשות כלום: אורז מוקפץ ברבע שעהלכולנו יש את הימים האלה שכל מה שאנחנו רוצים זה ארוחה מהירה במינימום עבודה כי יש לנו אפס אנרגיה כרגע למטבח
צ'יפס זוקיני קראנצ'י ופשוט להכנהבריאות לפני הכלצ'יפס זוקיני קראנצ'י ופשוט להכנהסליחה, תפוחי אדמה. יש צ'יפס חדש בעיר - צ'יפס זוקיני ונדרשים רק כמה מרכיבים להכנתו
לבבות ארטישוק קלויים פריכים בטירוף - שאפשר לנשנש ללא היסוסהתוספת שתופסתלבבות ארטישוק קלויים פריכים בטירוף - שאפשר לנשנש ללא היסוסהדרך הטעימה ביותר ליהנות מארטישוק היא לצלות אותו בתנור עד שמזהיב ומקבל מרקם קראנצ'י
הטרנד שכובש את הרשת: כך תכינו "תפו"א נמסים"התוספת שתופסתהטרנד שכובש את הרשת: כך תכינו "תפו"א נמסים"אפויים, מטוגנים ומבושלים - אנו אוהבים תפודים בכל צורה. זו הסיבה שהתרגשנו לקרוא על דרך חדשה להכינם. דמיינו פרוסות תפוחי אדמה מקורמלות ופריכות מבחוץ וקרמיות כמו פירה מבפנים (מתכונים, אוכל)
לטקס. לביבות תפוחי אדמה נהדרותחנוכהלביבות תפוחי אדמה נהדרות ומהירות הכנהפריכות מבחוץ, רכות מבפנים ומלאות בנוסטלגיה מחממת לב. מתכון ללטקס - לביבות תפוחי אדמה נהדרות
בריאות לפני הכל: אורז מלא עם אבוקדו ולייםהתוספת שתופסתבריאות לפני הכל: אורז מלא עם אבוקדו ולייםתבשיל האורז והאבוקדו המופלא הזה הזה הולך מעולה עם סטייק, עוף, דג - רק תחליטו
כדורי מוצרלה בציפוי קריספילארח בסטיילהתמכרנו: כדורי מוצרלה בציפוי קריספיעיגולים קטנים ופריכים של אושר שהאירוח הוא רק תירוץ להכין אותם. מבחינתנו, אין לנו שום התנגדות לנשנש אותם כל היום
כרובית שלמה צלויה בתנור בטעם פיקנטיהתוספת שתופסתכרובית שלמה צלויה בתנור בטעם פיקנטיפרחי כרובית קלויים? טעים, אבל משעמם. ראש כרובית שלם, לעומת זאת, זה משהו אחר
פירה תפוחי אדמה עם שום ופרמזןבאנו לשדרג2 רכיבים שאתם חייבים להוסיף לפירה שלכםאמנם הם הופכים את הפירה לחלבי, אך הוא יהיה אורח של כבוד בכל ארוחה שאינה בשרית ורוצה לחרוג קצת מהשגרה
פלפלי צ'ילי כבושיםתוצרת ביתהרכיב היחיד שלא ידעתם שחסר במקרר שלכםובכן, מדובר בפלפלי צ'ילי כבושים עזי טעם ומאתגרי חך שישדרגו בקלות כל כריך או סלט רענן
בצל סגול כבוש תוצרת ביתתוצרת ביתתוספת מתוחכמת לסנדוויץ': בצל סגול כבושתוספת כיפית ומתוחכמת לסנדוויץ' או לכל ארוחה כמעט בטעם עמוק של בצלים, ארומה חמוצה-חריפה וצבע מהפנט
צנוניות כבושות תוצרת ביתתוצרת ביתצנוניות כבושות תוצרת בית בקלי קלותמתכון לצנוניות כבושות תוצרת בית - תוספת שתקפיץ כל מנה עם טעם שמצליח להתאזן בדיוק בין מתיקות לחמצמצות נפלאה
פטריות מוקפצות ברוטב פיקנטיהתוספת שהולכת עם הכל: פטריות מוקפצותמדובר בתוספת הכי גמישה בספר או ארוחת בוקר / צהריים / ערב הכי קלה שיש כשהופכים את הפטריות לטופ על לחם קלוי
תבשיל עדשים אדומות עם בטטות ועגבניותמה אוכלים היום?דאל כתום שיעשה לכם שמח בלב ובפהתוספת נהדרת מהמטבח ההודי שיכולה להפוך בקלות לעיקרית: מתכון לדאל כתום מעדשים אדומות, בטטות ועגבניות
לביבות ברוקולי ופרמזןמה אוכלים היום?שומעים את הקראנצ'? לביבות ברוקולי ופרמזןתוך 20 דקות יהיו על שולחנכם לביבות במרקם פריך ורך בו זמנית, הודות לירק עטור הסגולות הבריאותיות ששווה לאמץ
פירה תפו"א, שמכינים במיקרוגל ב-15 דקותהתוספת שתופסתפירה תפוחי אדמה שמכינים במיקרוגל ב-15 דקותלפעמים נחה עלינו רוח העצלות ואנחנו מחפשים אחר קיצורי דרך להכנת ארוחת הצהריים לילדים. בחסדי שמיים נפל לידינו המתכון הזה לפירה, שאפילו לא צריך להרתיח מים כדי להכין אותו (מתכונים, אוכל)
סלט כרוב ניצנים ודלעת קלויים, חמוציות ופקאנים - ברוטב מייפלבריאות לפני הכלסלט כרוב ניצנים ודלעת קלויים, חמוציות ופקאנים ברוטב מייפלהסלט הסתווי הזה הוא בדיוק הפוך מהעונה הקרירה - תוסס, צבעוני וחגיגי והכי חשוב, בריא
כיכר אוכל
המומלצים