באנו לשדרג

מתכון לסלסת אבטיח מטריפה שלא תוכלו להפסיק לנשנש

אין לנו שום דבר נגד עגבניות, אבל יש פרי קיצי שיכול להחליף אותן במנה הזו ולהרים אותה לגבהים אחרים: כן, אנחנו מדברים על אבטיח. השימוש בו מביא לתוצאה סופית חמוצה-מתוקה, מתובלת כמו שצריך ומתחננת להגשה עם הר של טורטיות קלויות בדמות צ'יפס או נאצ'וס (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלסת אבטיח מטריפה שלא תוכלו להפסיק לנשנש (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 כוסות קוביות אבטיח קטנות, ללא גרעינים
  • 2 פלפלי חלפיניו, חתוכים לקוביות
  • 1 בצל סגול גדול, כתוש
  • 1 כוס כוסברה, קצוצה
  • 1 שן שום, קצוצה דק
  • מיץ משני לימונים
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • קורט פלפל קאיין (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה גדולה את האבטיח, החלפיניו, הבצל הסגול, הכוסברה והשום.

2. יוצקים מעל את מיץ הלימון ומערבבים לאיחוד. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מוסיפים קורט קאיין, אם רוצים. מגישים עם טורטיות קלויות או נאצ'וס.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר