מה נאכל היום?

מתכון לנקניקיות מעושנות פרווה שעשויות ממרכיב בריא ומאד (מאד!) מפתיע

אוקיי, נתחיל מהסוף: הנקניקיות הללו עשויות מ... גזרים. אבל רגע, לפני שאתם מגלגלים עיניים (כן, זה בדיוק מה שגם אנחנו היינו עושים) או חלילה, עוברים הלאה למתכון הבא, הסכיתו לנו: מדובר בהמצאת המאה. באחריות. טעמם זהה לשל נקניקיות בשריות רגילות (התיבול, אוי, התיבול) אבל הם בריאים יותר והיי, אפשר ליהנות מקפה ועוגה אחריהם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
נקניקיות מעושנות פרווה שעשויות ממרכיב בריא ומאד (מאד!) מפתיע (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6-8 גזרים קלופים
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/4 כוס חומץ תפוחים
  • 1/4 כוס ציר ירקות
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1/2 כפית אבקת בצל
  • 6-8 לחמניות - להגשה
  • קטשופ - להגשה
  • מיונז - להגשה
  • סלט קולסלאו - להגשה

אופן ההכנה:

1. מרתיחים את הגזרים במים עד שהם מרגישים רכים בנעיצת מזלג, 10-15 דקות. מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים שוב. מניחים בשקית עם סגירה חוזרת.

2. מערבבים את כל מרכיבי המרינדה יחד ויוצקים לשקית. משרים 4-6 שעות.

3. צולים את הגזרים במחבת פסים עד שהם מקבלים סימני צריבה. הופכים לצד שני וממשיכים לצלות כמה דקות.

4. מגישים בתוך לחמניות טריות, עם זילוף של קטשופ ומיונז וסלט קולסלאו.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר