פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי
פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושי
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 2 סלסילות פטריות שמפיניון
  • 3 שיני שום
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 כפות רוטב טריאקי
  • 3 כפות רוטב סויה
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי:

אאא

רגע לפני: מתכון קל ומהיר הכנה לסלט פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי וסויה. 

• פורסים את השום והפטריות לפרוסות (אם רוצים, אפשר להשאיר אותן בשלמותן).

• מחממים את השמן במחבת ומטגנים את השום על אש נמוכה במשך כדקה.

• מגביהים מעט את האש ומוסיפים את הפטריות, ומתבלים. מקפיצים עד שהפטריות מתרככות ומשחימות וכל הטעמים נספגים בהן.

אופן ההגשה: הסלט טעים גם חם וגם קר, ויכול לבוא כמנת צד מעולה למנת בשר ואורז לבן עם עלים ירוקים, או תוספת נהדרת לקרוסטיני.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!