מה קורה אם מרתיחים קולה במשך 20 דקות, וכמה סוכר יש ב"זירו"?

ניסוי מעניין בדק מה קורה למשקה קולה במידה ומרתיחים אותו במשך 20 דקות; בעוד המשקה הרגיל הופך לעיסה דביקה מכמות הסוכר שבו, משקה ה'זירו' מפתיע בצורה משמעותית (וידאו)

מישאל לוי | כיכר השבת |
(צילום: מתוך יוטיוב)

ניסוי מעניין בדק עד כמה משקה קולה "זירו" באמת מכיל 0 סוכר לעומת משקה הקולה הרגיל והמוכר. התוצאות - מפתיעות לטובה.

במסגרת הניסוי שנערך לפני מספר חודשים ופורסם בערוץ היוטיוב "Maricv 84", נבדק מה קורה כשמרתיחים משקה קולה לסוגיו במשך 20 דקות.

בעוד משקה הקולה הרגיל הופך לעיסה דביקה מכמות הסוכר שלכאורה קיימת בו, משקה ה"זירו" מתאדה לחלוטין, מה שהוכיח להפתעת רבים כי המשקה אכן ריק מסוכר ולא מדובר באמת שנכונה לפרסומת בלבד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר