עוף עם פלפלים צבעוניים ברוטב תימין ולימון
עוף עם פלפלים צבעוניים ברוטב תימין ולימון (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 4 כרעי עוף מחולקים
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים צהובים
  • 2 פלפלים ירוקים
  • 10 שיני שום
  • 1 ענף תימין טרי
  • מיץ מלימון סחוט היטב
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן הכנת עוף עם פלפלים ברוטב:

אאא

רגע לפני: מתכון להכנת תבשיל שוקי עוף עם פלפלים צבעוניים קלויים ברוטב תימין ולימון שנותן טאצ' מיוחד לכל המנה ויש לכם יופי של ארוחה משפחתית משודרגת וטעימה.

• קולים את הפלפלים על אש חיה עד לריכוך. מעבירים את הפלפלים לשקית ונותנים להם 'להזיע' בפנים במשך 15 דקות.

• מסירים את הקליפה מהפלפלים וחותכים אותן לרצועות.

• פורסים לפרוסות דקות את שיני השום.

• מחממים את השמן בסיר סוטאז' רחב ונמוך ומטגנים קלות את העופות.

• מוסיפים לסיר את פרוסות השום, הפלפלים, התימין ומיץ הלימון הסחוט, מתבלים במלח ופלפל שחור.

• מבשלים בסיר מכוסה במשך 40 דקות על אש בינונית, מידי פעם מנערים את הסיר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!