כנפיים צלויות בתנור שכל אחד צריך לדעת להכין
כנפיים צלויות בתנור שכל אחד צריך לדעת להכין (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 1 ק"ג כנפי עוף מחולקות למפרקים
  • 2 כפיות פלפל שחור טחון
  • 1 כפית מלח
  • שמן צמחי

אופן הכנת כנפיים צלויות:

אאא

• מחממים את התנור לחום גבוה של 230 מעלות, מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה, ומשמנים קלות את הנייר.

• מחלקים את הכנפיים בין שתי התבניות, ומשטחים על כל התבנית מחצית מכמות הכנפיים, בשכבה אחת.

• מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל שחור.

• אופים באופן הבא: מניחים תבנית אחת במדף העליון, ואת התבנית השנייה במדף התחתון. אופים במשך 15 דקות, מחליפים בין שתי התבניות ואופים למשך 15 דקות נוספות.

• מגישים חם עם ירקות טריים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!