כך תגישו אבטיח בסטייל, או שלא

מארק רובר, שכבש בעבר את הרשת עם טריק גאוני ליצירת שייק אבטיחים, הצליח לעשות זאת שוב. הפעם, עם טריק גאוני, או שלא, להגשת אבטיח בסטייל מיוחד. כך זה נראה (חדשות, אוכל)

(מתוך ערוץ היוטיוב של Mark Rober)

מארק רובר, חובב אבטיחים, פרסם לפני כשנתיים בעמוד היוטיוב שלו, "יצירתיות, עיצוב, מדע", סרטון שכבש את הרשת בו הוא הציג טריק גאוני להכנת שייק אבטיחים. כעת, רובר הצליח לכבוש את הרשת שוב, גם הפעם בעזרת טריק אבטיח מעניין.

הפעם רובר החליט ללכת על טריק קצת, הרבה, יותר מסובך להגשת אבטיח בסטייל מיוחד.

אז מה צריך בשביל הטריק המיוחד: שני אבטיחים זהים בגודל ובצורה. לוקחים את אחד מהאבטיחים ומקלפים ממנו את הקליפה הירוקה. לאחר מכן לוקחים את האבטיח השני, חוצים אותו לשניים ומוציאים ממנו את כל הבשר.

הסרטון שרובר פרסם לפני שנתיים

לאחר שעשיתם את זה יהיה עליכם לקחת סקוץ' ברייט ולשפשף את האבטיח עד שיהפוך לדמוי ביצה. ולסיום, לוקחים את האבטיח בצורת ביצה ומכניסים באלגנטיות לשני החצאים של קליפת האבטיח השני.

נשמע פשוט, אבל לא ממש. אם תהיתם, הסרטון צבר למעלה מ-20 מיליון צפיות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר