מה אוכלים היום?

מתכון לשווארמה ברוטב עגבניות עם אורז לבן

קבלו את המנה שמוציאה את השווארמה מהפיתה הקלאסית, אבל מוצלחת לא פחות: מתכון לשווארמה ברוטב עגבניות שמגישים עם אורז לבן והמון סלט ירקות. הבשר מוכן תוך פחות משעה, ובינתיים, כשהוא על האש, מכינים את האורז והירקות (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
שווארמה ברוטב עגבניות עם אורז לבן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 700 גרם שווארמה מחזה הודו
  • 3 בצלים גדולים
  • 2 עגבניות
  • 4 כפות שמן
  • 1 כף שטוחה כמון
  • 1/2 כוס מים
  • שבבי צ'ילי גרוס יבש (לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת שווארמה ברוטב עגבניות:

רגע לפני: קבלו את המנה שמוציאה את השווארמה מהפיתה הקלאסית, אבל מוצלחת לא פחות: מתכון לשווארמה ברוטב עגבניות שמגישים עם אורז לבן והמון סלט ירקות.

• חותכים את השווארמה לקוביות.

• מקלפים וחותכים את הבצל לחצאי טבעות דקים.

• חותכים את העגבניות לקוביות

• מחממים את השמן בסיר סוטז' נמוך רחב, ומטגנים את הבצל עד להזהבה, תוך ערבוב מתמיד.

• מוסיפים לסיר את העגבניות ומערבבים.

• מוסיפים לסיר את השווארמה, וממשיכים לערבב בהתמדה.

• מתבלים בכמון, מלח ופלפל שחור ואם רוצים את השווארמה חריפה ופיקנטית יותר, מוסיפים מעט שבבי צי'לי.

• מוסיפים עד חצי כוס מים לסיר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה למשך 30 דקות.

• מגישים עם אורז לבן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר