באנו לעזור

יש דרך טובה הרבה יותר להשתמש בכותש שום

מסתבר שעד היום לגמרי טעינו. לקלף ואז לכתוש? מיותר לחלוטין. אז איך משתמשים נכון בכותש שום בלי לבזבז זמן יקר? באנו לעזור (חדשות האוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
כותש שום. כך משתמשים בו נכון (צילום: shutterstock)

אם אתם כמונו, יש סיכוי גבוה שכותש השום שלכם שוכב במגירת המטבח, ובא לשימוש לעיתים רחוקות ממש, כי למי יש כוח לקלף 2 שיני שום וללכלך כלי נוסף כדי לכתוש אותן, אם אפשר פשוט...לקצוץ ידנית בסכין?

ובכן, מסתבר שטעינו לגמרי - אנחנו פשוט לא משתמשים נכון בכותש שום.

מה צריך? כותש שום (רגע, אל תברחו - מסתבר שזה כלי יעיל מאוד).

פתחו את כותש השום, הכניסו לתוכו את השן המיועדת לכתישה, ו- שימו לב - השאירו את השן בקליפתה. סגרו את הכותש, ונערו אותו היטב במשך 10 שניות.

התוצאה: שן שום ריחנית - ללא קליפה (הקליפה נדחפת למקום המיועד לה בתוך הכותש. כעת, פשוט לחצו בחוזקה, והשן נכתשת בקלות, וחסכתם לידיים שלכם ניחוח חריף שילווה אותן לאורך היום.

צריכים לקלף כמות גדולה של שום? נסו את הטריק הזה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר