מתוק וממש לא מסובך

מתכון לקסטה מפנקת במילוי גלידת שוקולד עם בלו בנד

עוגיות סנדוויץ' ומילוי שתכינו בעצמכם אבל התוצאה פשוט משובחת שלא ברור למה צריך לקנות אותן כשהגרסה הביתית כל כך מוצלחת. מתכון לקסטה מפנקת במילוי גלידת שוקולד (מתכונים, שיווקי)

צפו באופן ההכנה שלב אחר שלב. קסטה מפנקת במילוי גלידת שוקולד (צילום: בלו בנד)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • לעוגיות:
  • 1 כוס +1 כף (150 גרם) קמח
  • 1/2 כוס (40 גרם) אבקת שקדים
  • 1/5 כוס (40 גרם) אבקת סוכר
  • 100 גרם מרגרינה בלו-בנד, חתוכה לקוביות
  • 1 חלמון
  • 1 כפית תמצית רום איכותית
  • למילוי:
  • 90 גרם שוקולד מריר קצוץ / שוקולד צ'יפס
  • 250 מ"ל קצפת צמחית / לגרסה החלבית: שמנת מתוקה

אופן הכנת קסטה במילוי גלידת שוקולד:

הכנת העוגיות:

1. שמים במעבד מזון את כל החומרים מלבד החלמון ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמון ומעבדים מעט עד לקבלת גושים גדולים.

2. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשטחים לדיסק.

3. ממקמים את הבצק השטוח בין 2 ניירות אפייה, מרדדים לעובי של 1/2 ס"מ ומעבירים למקרר למשך שעה.

4. קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 6 ס"מ, מסדרים בתבנית ומעבירים למקפיא למשך 15 דקות.

5. אופים את עיגולי הבצק בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, במשך 15-18 דקות, עד להזהבה. מוציאים ומקררים על רשת צינון.

הכנת המילוי:

6. מרתיחים 100 מ"ל מהשמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד. ממתינים כ-30 שניות ומערבבים על לקבלת תערובת אחידה. מצננים לטמפרטורת החדר.

7. במיקסר, מקציפים את הקצפת הצמחית שנותרה, ומקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד.

8. יוצקים את התערובת לרינגים בקוטר 6 ס"מ ובגובה של עד 3 ס"מ, ומעבירים למקפיא עד להתייצבות מוחלטת של הגלידה.

רגע האיחוד:

9. מחלצים את הגלידות מהרינגים, מניחים בין 2 עוגיות ומצמידים. מפזרים מעל מעל אבקת קקאו ומגישים.

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר