מתכון לקרם אמריקאי מופלא לציפוי וקישוט עוגות

הכירו את ה"באטר קרים" - קרם חמאה אמריקאי עשיר ומתוק שאפשר לשדך לכל עוגה וקאפקייקס. והנה מתכון בסיסי לקרם בטעם וניל קלאסי שאף אחד לא יוכל לסרב לו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
"באטר קרים" - קרם חמאה אמריקאי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 113 גרם חמאה, מרוככת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 5 כוסות אבקת סוכר
  • 4 כפות שמנת מתוקה / חלב
  • לקרם מאכל צבעוני: מוסיפים כמה טיפות מכל צבע מאכל שרוצים

אופן הכנת קרם חמאה:

1. בקערה גדולה, מניחים את החמאה, תמצית הווניל, המלח, 2 כוסות אבקת סוכר וכף חלב / שמנת מתוקה, ומקציפים במיקסר ידני במשך 30 שניות או עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מוסיפים לקערה 1 כוס אבקת סוכר ו-1 כף חלב / שמנת מתוקה ומקציפים במשך 30 שניות נוספות.

חוזרים על שלב זה עד שכל החומרים בקערה והתקבל קרם חלק ואחיד. אם רוצים קרם צבעוני, פשוט מטפטפים תוך כדי ההקצפה כמה טיפות צבע מאכל.

מה עושים עם קרם חמאה?

בשל מרקמו הסמיך, נוח מאוד לזלף עם הקרם קישוטים מורכבים יותר לעוגה מסתם תלוליות דקורטיביות, כמו שושנים, למשל (יוטיוב עמוס בסרטונים של קישוטי עוגות נהדרים עם קרם חמאה).

שימו לב שהקרם אמריקאי לגמרי. כלומר, מתוק מאוד. ודאו שהעוגה שאתם מכינים לא תהיה מתוקה מדי בעצמה - החך הישראלית לא תסבול את זה.

>> צפו: איך לזלף שושנים מקרם חמאה על עוגות וקאפקייקס

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר