- לתחתית:
- 200 גרם עוגיות לוטוס טחונות
- 75 גרם חמאה
- חצי כוס ממרח לוטוס
- למלית:
- 2 שמנת מתוקה
- 1 גבינת נפוליון
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
- כוס וחצי סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 3/4 כוס פודינג (חבילה קטנה)
- 1/2 כוס חלב
- ולקישוט: כוס פירורי לוטוס
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את העוגיות לוטוס עם החמאה והממרח, ולהדק בתחתית התבנית- מומלץ 24 אבל אפשרי גם 26. ולהקפיא.
בזמן שזה במקפיא להקציף 2 שמנת מתוקה עם 3/4 כוס פודינג וחצי כוס חלב, בקערה נפרדת לערבב גבינה, גבינת נפוליון, סוכר וניל, סוכר, לערבב היטב ולהוסיף את קציפת השמנת מתוקה לקערה, לערבב היטב ובעדינות.
להוסיף את התערובת לתבנית שהכנסנו למקפיא ולפזר מעל כוס פירורי לוטוס ולהחזיר למקפיא למשך לילה.
המתכון המנצח!
‏הזוכה הגב' לוי בחנות התכשיטים 'בן שמעון'
‏הפרס: סט יהלומים איכותי
http://www.bsjewelry.co.il/%D7%AA%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%98%D7%99%D7%9D
תחרות המתכונים מאמע שף, בחסות 'בן שמעון תכשיטי יהלומים' מאחלת מזל טוב לזוכה שרה לוי על זכייתה במקום הראשון בתחרות. (מדור אוכל mame)
]]>