הדג שבדגים: פילה סלמון ברוטב מייפל

כל אחד והדג שלו, את המתכון הבא אתן חייבות לנסות. חווית דג מעניינת בשילוב טעמו הנפלא של הסלמון ברוטב מייפל, שום ושמן זית * אל תשכחו להגיד 'לכבוד שבת המלכה'

Mame | כיכר השבת |
מרכיבים(5 מנות):
  • 5 פרוסות פילה סלמון
  • 4 כפות רוטב סויה
  • רוטב מייפל
  • 5 שיני שום
  • חרדל
  • כפית שמן זית
  • פלפל שחור
  • בצל

אופן ההכנה:

- תחילה מטגנים את חתיכות הדג במחבת, מספר דקות בכל צד.

- בינתיים, בסיר נפרד, מטגנים את הבצל והשום ובכלי אחר נוסף בוחשים יחד את הסויה, המייפל, הדבש והחרדל עד שנוצרת תערובת אחידה.

- לאחר-מכן מוסיפים את הבצל והשום המטוגנים קלות, ומערבבים היטב.

- מפזרים את הפלפל השחור על הסלמון ואופים עד שהוא עסיסי.

- מוציאים כשהדג שחום מעט בצדדים. מעל יוצקים את הרוטב.

שבת שלום!!

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית