מלאים בכל טוב: מתכון לירקות ממולאים בבשר

הארוחה הבאה שתכינו תהיה בריאה, טעימה ומזינה מאוד, ולמרות שלבי ההכנה המעט מפרכים שלה - היא בהחלט שווה את זה. מתכון לירקות ממולאים בבשר טחון נפלא (מתכון, אוכל)

mame | כיכר השבת |
מרכיבים:
  • 2 גמבות
  • 3 בצלים גדולים
  • 2 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 קישואים עגולים
  • 3 עגבניות גדולות
  • כמון
  • פפריקה חריפה
  • מלח
  • שמן
  • רסק עגבניות
  • חצי קילו בשר או הודו טחון

אופן ההכנה:

תחילה מרוקנים את העגבניות, הפלפלים, הבצלים, תפוחי האדמה והקישואים מתוכנם. ניתן לעשות זאת באמצעות חפירה בכף או בכלי מתאים.

קוצצים בצל ועגבינה דק דק, ומטגנים בסיר עמוק. מוסיפים את רסק העגבניות וממלאים במים כשליש מעומק הסיר.

בינתיים מכינים את הבשר: בקערה גדולה מניחים את הבשר הטחון ומתבלים בתבלינים אהובים. אני מעדיפה כמון ופפריקה חריפה. מוסיפים מלח, ביצה אחת ומערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה.

כשהרוטב סמיך, מתחילים במלאכת מילוי הירקות בבשר. מניחים את הירקות ברוטב ומבשלים על אש בינונית. יש לוודא שיש די נוזלים ברוטב, כדי שהירקות לא ייחרכו.

לאחר שתפוחי האדמה רכים דיים, מגישים לצד אורז.

בתיאבון.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית