מרכיבים:

  • 3 יחידות מנגו קטנות, מקולפות וחתוכות לקוביות
  • 6 עלי חסה שטופים, מיובשים וקרועים (ידנית לשמירת על פריכות)
  • 1/2 כוס שברי אגוז מלך
  • 1/2 כוס חמוציות מיובשות
  • 1/2 גמבה, ללא גרעינים וחתוך דק
  • 1/2 פלפל ירוק ללא גרעינים חתוך דק
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים
  • 1/4 כוס דבש
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפיות חרדל דיז׳ון

אופן ההכנה:

מניחים את כל רכיבי הסלט בקערה עמוקה, מערבבים את רכיבי הרוטב היטב עד לקבלת תעבורת חלקה, ומערבבים לתוך הסלט. מגישים מיד.]]>