מה אוכלים היום?

מתכון לניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעוניים

תהילה גלעדי - שפית, מפתחת מתכונים ובעלת הקייטרינג "בשביל הטעם" יצאה לקטיף עגבניות שרי ופלפלים עם הילדים ומתכון שווה נולד: ניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעוניים. מנה שתעשה לכם שמח על הלשון והלב. ניתן להחליף את הניוקי בכל פסטה אחרת (מתכונים, אוכל)

תהילה גלעדי | כיכר השבת |
ניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעוניים (צילום: תהילה גלעדי)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 פלפלים צבעוניים קטנים או 2 פלפלים צבעוניים (בכל צבע אהוב) קצוצים לקוביות
  • 8-10 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
  • 8 זיתי קלמטה / זיתים שחורים, מגולענים
  • 3 שיני שום, פרוסות
  • 4 כפות שמן זית
  • קמצוץ רוזמרין יבש (אופציונלי)
  • מלח גרוס ופלפל שחור גרוס
  • 1 חבילת ניוקי, מבושלים לפי ההוראות שעל האריזה

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומטגנים את הפלפלים עד שהם מתרככים ומשנים צבע.

2. מוסיפים לסיר את השום והזיתים, מטגנים עד שהשום ריחני ומוסיפים את העגבניות. מטגנים 2-3 דקות בלבד, מתבלים ומערבבים היטב לספיגת טעמים.

3. מוסיפים את הניוקי שבושל מראש, מערבבים קלות (נזהרים לא לערבב יותר מדי) ומסירים מהאש.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר