מתכון לפתיתים
מתכון לפתיתים (צילום: מתוך האינסטגרם oshritabergil@)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1.5 כוסות פתיתים
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • מלח
  • 3 כוסות מים חמים

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים שמן בסיר (עדיפות לטפלון המונע הידבקות) ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

2. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים.

3. מוסיפים את שאר המצרכים ושוב מערבבים היטב.

4. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה במשך 3 דקות ומנמיכים את האש.

5. מבשלים במשך 12-15 דקות ומדי פעם מערבבים. 

6. מגישים לצד שניצל / חזה עוף / עוף / כל העולה על דעתכם.