טעם של פעם

מתכון לפתיתים של ילדות שיקח אתכם למסע בזמן

לפעמים, כל מה שמתחשק לנו לארוחת צהריים זה אוכל של פעם, פשוט כזה (באופן הכי חיובי שיש), נקי וטעים - ופתיתים עונים על הדרישות הללו באופן מושלם. עובדה מעניינת: שמם השני הוא "אורז בן גוריון". תודו שהפתענו אתכם (מתכונים, אוכל)

אושרית אברג'יל | כיכר השבת |
מתכון לפתיתים (צילום: מתוך האינסטגרם oshritabergil@)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1.5 כוסות פתיתים
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • מלח
  • 3 כוסות מים חמים

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן בסיר (עדיפות לטפלון המונע הידבקות) ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

2. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים.

3. מוסיפים את שאר המצרכים ושוב מערבבים היטב.

4. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה במשך 3 דקות ומנמיכים את האש.

5. מבשלים במשך 12-15 דקות ומדי פעם מערבבים.

6. מגישים לצד שניצל / חזה עוף / עוף / כל העולה על דעתכם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר