סלט לבבות דקל
סלט לבבות דקל (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(8 מנות):

  • 400 גרם לבבות דקל פרוסים מקופסת שימורים
  • 3 כוסות עגבניות שרי, חצויות לשניים
  • 1/2 בצל סגול, פרוס דק
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • לרוטב:
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 1 כף חומץ אדום
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

אאא

1. מסננים היטב את לבבות הדקל מנוזלים, ומערבבים בקערה גדולה יחד עם עגבניות השרי והבצל הסגול.

2. בקערה קטנה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, עד שהסוכר נמס.

3. סמוך להגשה, יוצקים את הרוטב על הסלט, ומערבבים בעדינות. טועמים, ומתבלים בעוד מלח ופלפל שחור, אם צריך. מגישים בטמפרטורת החדר.