מתכון לסלט לבבות דקל עם עגבניות ורוטב ויניגרט

סלט ירקות זה לא רק עגבנייה ומלפפון. הכירו את המרכיב החדש שעומד לככב בסלטים החיים שלכם: לבבות דקל (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט לבבות דקל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 400 גרם לבבות דקל פרוסים מקופסת שימורים
  • 3 כוסות עגבניות שרי, חצויות לשניים
  • 1/2 בצל סגול, פרוס דק
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה

לרוטב:

  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 1 כף חומץ אדום
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1. מסננים היטב את לבבות הדקל מנוזלים, ומערבבים בקערה גדולה יחד עם עגבניות השרי והבצל הסגול.

2. בקערה קטנה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, עד שהסוכר נמס.

3. סמוך להגשה, יוצקים את הרוטב על הסלט, ומערבבים בעדינות. טועמים, ומתבלים בעוד מלח ופלפל שחור, אם צריך. מגישים בטמפרטורת החדר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר