מה אוכלים היום?

מתכון למרק ירקות אדום שמתאים בדיוק למזג האוויר

הכבישים הרטובים שנשקפו מבעד לחלון חדרנו הבוקר עשו לנו חשק עז להכין מרק חם ומנחם. אושרית אברג'יל עם מתכון למרק עשיר עם אורז, עגבניות, בטטות, קישואים וסלרי. עם קרוטונים או פרוסת לחם - תענוג (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מרק ירקות אדום (צילום: מתוך האינסטגרם oshritabergil@)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 4 בצלים קצוצים
  • 4 עגבניות קלופות וקצוצות
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 בטטות חתוכות לקוביות
  • 1 קישוא גדול, חתוך לקוביות
  • 1/2 חבילת סלרי קצוץ
  • צרור פטרוזיליה
  • 1 קופסת רסק עגבניות בינוני
  • 3/4 כוס אורז
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • 1 כפית פפריקה
  • שמן זית
  • קורט סוכר

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את העגבניות והשום וממשיכים לטגן עד שהעגבניות מצטמצמות.

2. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים עוד 3 דקות. מוסיפים את הבטטה, הקישוא, הסלרי, הפטרוזיליה, האורז והתבלינים.

3. ממלאים את הסיר במים ומבשלים על אש גבוהה במשך 10 דקות. מנמיכים וממשיכים בבישול עוד כ-45 דקות עד שהירקות רכים והמרק סמיך.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר