מה נאכל היום?

מתכון לסלט נודלס ושומשום חמים ומרענן - שמתאים בול לימי ראשון

מלפפונים, חסה, כוסברה, אטריות, בוטנים ורוטב מתקתק - בסלט הזה יש את כל מה שצריך כדי לקבל ארוחה מזינה ומשביעה, אך כזו שלא תכביד על מערכת העיכול (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

לרוטב:
  • 2 כפות חמאת בוטנים טבעית
  • 1 כף שמן שומשום
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף סוכר חום
  • מיץ מליים אחד
  • מלח גס, לפי הטעם
לסלט:
  • 115 גרם נודלס
  • 1/2 ראש חסה אייסברג, פרוסה דק
  • 1 מלפפון, קלוף וחצוי לפרוסות דקות
  • צרור עלי כוסברה טריה, קצוצה גס
  • 1/4 כוס בוטנים לא מלוחים קלויים, קצוצים גס
  • 1 ליים, חתוך לרבעים

אופן ההכנה:

1. מביאים לרתיחה סיר מים גדול. מוסיפים את האטריות ומבשלים לפי ההוראות המצוינות על החבילה, עד למצב אל-דנטה. מסננים ומניחים בצד.

2. מכינים את הרוטב: בעזרת מעבד מזון, מערבבים את חמאת הבוטנים, שמן השומשום, רוטב הסויה, הסוכר החום, מיץ הליים ו-1/4 כוס מים קרים. מתבלים לפי הטעם במלח גס. מניחים בצד.

3. מרכיבים את הסלט: בקערה גדולה, מקפיצים יחד את החסה והמלפפון. מכניסים את האטריות ואז מוסיפים את הרוטב ומקפיצים שוב. מעבירים לצלחת הגשה, מקשטים בכוסברה, בוטנים ופלחי ליים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר