בריאות לפני הכל

מתכון לסלט "נודלס מלפפון" קר עם שומשום ורוטב פיקנטי

בזכות הטופו המתובל שנרכש בחנות, הסלט הזה שמורכב מאטריות מלפפון דקות ושומשום, מספק לחלוטין את הצורך שלנו באכילת ארוחת צהריים בריאה, משביעה ומגוונת. (וטרם הזכרנו את הרוטב הפיקנטי שבא איתו, שללא גוזמה, בלתי אפשרי לעמוד בפניו) (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
המזרח הרחוק קרוב מתמיד: סלט "נודלס מלפפון" עם שומשום ורוטב פיקנטי (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כף שמן שומשום
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות חומץ אורז
  • 3 כפות טחינה
  • 1 כפית רוטב צ'ילי חריף (או יותר, לפי הטעם)
  • 1 כף ג'ינג'ר טחון
  • 1 שן שום, כתושה
  • 3 מלפפונים חתוכים לאטריות דקיקות בעזרת ספירלייזר
  • 225 גרם טופו מתובל, חתוך לקוביות קטנות
  • 5 גבעולי בצל ירוק, חתוכים דק
  • 1/4 כפית שומשום

אופן ההכנה:

1. בקערה קטנה מערבבים את שמן השומשום, רוטב הסויה, חומץ האורז, הטחינה, רוטב הצ'ילי, הג'ינג'ר והשום.

2. בקערה גדולה, מקפיצים יחד את אטריות המלפפון, הטופו והרוטב. מקשטים עם הבצל הירוק והשומשום.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר