• זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 כף שמן שומשום
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות חומץ אורז
  • 3 כפות טחינה
  • 1 כפית רוטב צ'ילי חריף (או יותר, לפי הטעם)
  • 1 כף ג'ינג'ר טחון
  • 1 שן שום, כתושה
  • 3 מלפפונים חתוכים לאטריות דקיקות בעזרת ספירלייזר
  • 225 גרם טופו מתובל, חתוך לקוביות קטנות
  • 5 גבעולי בצל ירוק, חתוכים דק
  • 1/4 כפית שומשום

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה קטנה מערבבים את שמן השומשום, רוטב הסויה, חומץ האורז, הטחינה, רוטב הצ'ילי, הג'ינג'ר והשום.

2. בקערה גדולה, מקפיצים יחד את אטריות המלפפון, הטופו והרוטב. מקשטים עם הבצל הירוק והשומשום.