מה נאכל היום?

מתכון לנגיסי מאק אנד צ'יז אפויים

פסטה מסולסלת וגבינות שמנוניות ממש הולכים טוב ביחד. זה לא חדש וזו כנראה הסיבה שבגללה המתכון למאק אנד צ'יז האפוי הזה נמצא בראש רשימת המאכלים המנחמים האהובים עלינו. בונוס: הוא גם קל מאד להכנה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קטנים וממכרים: נגיסי מאק אנד צ'יז אישיים אפויים (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 113 גרם חמאה
  • 1/2 כוס קמח לבן, מנופה
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 945 מ"ל חלב
  • מעט מלח
  • מעט פלפל שחור
  • 4 כוסות גבינת צ'דר, מגורדת
  • 2 כוסות גבינת גרוייר, מגורדת
  • 450 גרם פסטה (עדיף מסוג קרניים בינוניות), מבושלת
  • 1 כוס פירורי לחם פנקו

אופן ההכנה:

1. מניחים את הפסטה המבושלת בשקעים של תבנית מאפינס בגובה חצי.

2. ממסים את החמאה בסיר על אש בינונית.

3. מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב עד לאיחוד טוב.

4. מוסיפים את אגוז המוסקט ויוצקים לאט את החלב לתערובת, תוך כדי ערבוב מתמיד.

5. ברגע שהתערובת מתחילה להתעבות, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את הגבינות.

6. שופכים את רוטב הגבינות מעל הפסטה, מצפים את החלק העליון בפירורי הלחם ואופים בחום של 190 מעלות במשך 25 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר