התוספת שתופסת

מתכון לאטריות של פסח ששום מרק עוף לא שלם בלעדיהן

אף פעם לא היינו חסידים גדולים של מרק עוף. אבל בפסח, יחד עם האטריות הביתיות הללו שעשויות מבלינצ'ס, שכה אהבנו בילדותנו לעזור לאמא לטגן ואפילו נהגנו לבזוז כמה מהם בסתר, כל ארוחת צהריים אצלנו בבית מתחילה במרק עוף (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
אטריות של פסח ששום מרק עוף לא שלם בלעדיהן (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 10 כפות קמח תפו"א
  • 1 כף שמן + עוד לטיגון
  • 8 ביצים
  • מלח ופלפל שחור, לפי הטעם
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה:

1. מניחים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית.

2. יוצקים חלק מהבלילה למחבת גדולה ומשומנת שחוממה מראש ומניעים אותה מצד לצד כדי שהתחתית תהיה מצופה במלואה.

3. מטגנים במשך 1-2 דקות, הופכים ומטגנים במשך כ-10 שניות, מורידים מהאש ומניחים על צלחת גדולה המרופדת בנייר סופג. ממשיכים באותו אופן עד לסיום כל הבלילה.

4. כשכל החביתיות מוכנות, מגלגלים אותן לצורת סיגר וחותכים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר