1. מערבבים את הסוכר עם המים הרותחים. ממתינים כ-2 דקות עד שהסוכר נמס.
2. מוסיפים למי הסוכר את הדבש, מיץ הלימון והיוגורט ומערבבים לתערובת חלקה.
3. טוחנים במעבד מזון / נינג’ה את התותים. מוסיפים 4 כפות מהיוגורט המסוכר וטוחנים למרקם חלק.
4. מעבירים ל-6 תבניות ארטיק גדולות את היוגורט הנקי. מוסיפים את מלית התות.
5. משיישים בעזרת קיסם או שיפוד. מוסיפים כפית ריבה (אם משתמשים) ומשיישים שוב.
6. מקפיאים מספר שעות ומגישים.
שרה 15/07/2020 |