הום מייד

מתכון לארטיק יוגורט ותות - תוצרת בית

בימי קיץ לוהטים, אין כמו לשבת על הספה בערב וללקק ארטיק שהכנו בבית, שיש לנו שליטה על הטעם המדויק שיהיה לו ועל רמת המתיקות שאנו אוהבים. ניתן לשחק עם המתכון ולהחליף את התותים בפירות אחרים (מתכונים, אוכל)

חסי סגל | כיכר השבת |
ארטיק יוגורט ותות תוצרת בית (צילום: מתוך הבלוג "קווין אוף קייק")
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 50 גרם סוכר
  • 1 כף דבש
  • 50 מ״ל מים רותחים
  • 250 גרם תותים קפואים
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 250 גרם יוגורט יווני
  • 4-5 כפות ריבת פטל / תות איכותית (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הסוכר עם המים הרותחים. ממתינים כ-2 דקות עד שהסוכר נמס.

2. מוסיפים למי הסוכר את הדבש, מיץ הלימון והיוגורט ומערבבים לתערובת חלקה.

3. טוחנים במעבד מזון / נינג’ה את התותים. מוסיפים 4 כפות מהיוגורט המסוכר וטוחנים למרקם חלק.

4. מעבירים ל-6 תבניות ארטיק גדולות את היוגורט הנקי. מוסיפים את מלית התות.

5. משיישים בעזרת קיסם או שיפוד. מוסיפים כפית ריבה (אם משתמשים) ומשיישים שוב.

6. מקפיאים מספר שעות ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר