• זמן הכנה25 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 50 גרם סוכר
  • 1 כף דבש
  • 50 מ״ל מים רותחים
  • 250 גרם תותים קפואים
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 250 גרם יוגורט יווני
  • 4-5 כפות ריבת פטל / תות איכותית (לא חובה)

אופן ההכנה:

אאא

1. מערבבים את הסוכר עם המים הרותחים. ממתינים כ-2 דקות עד שהסוכר נמס.

2. מוסיפים למי הסוכר את הדבש, מיץ הלימון והיוגורט ומערבבים לתערובת חלקה.

3. טוחנים במעבד מזון / נינג’ה את התותים. מוסיפים 4 כפות מהיוגורט המסוכר וטוחנים למרקם חלק.

4. מעבירים ל-6 תבניות ארטיק גדולות את היוגורט הנקי. מוסיפים את מלית התות.

5. משיישים בעזרת קיסם או שיפוד. מוסיפים כפית ריבה (אם משתמשים) ומשיישים שוב.

6. מקפיאים מספר שעות ומגישים.