מתכון לרוטב לטבילת ירקות חתוכים או כתוספת לכריכים

הכנתם יופי של סנדוויץ' ועדיין מרגישים שמשהו חסר בו? מחפשים מטבל מיוחד לירקות חתוכים? המתכון הזה בשבילכם: רוטב ירוק על בסיס אנשובי, חמצמץ, מרענן ופשוט טעים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
רוטב לטבילת ירקות חתוכים או כתוספת לכריכים (צילום: Shayda Torabi on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 60 גרם פילה אנשובי בשמן
  • 1/2 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 2 כפות חומץ בן יין אדום
  • 2 כפות עירית קצוצה או שאלוט טרי קצוץ
  • 1 כף צלפים מסוננים ושטופים
  • 1 כוס מיונז (או יותר, לפי העדפה אישית)
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

מתכון ל-2 כוסות רוטב

1. במעבד מזון או בעזרת מוט בלנדר, טוחנים יחד את האנשובי, הפטרוזיליה, החומץ, העירית / השאלוט והצלפים במשך 3 דקות, עד שהתערובת כמעט נוזלית.

2. מוסיפים את המיונז, ממשיכים לטחון ותוך כדי מתבלים בפלפל שחור.

3. כשהתערובת הופכת לרוטב אחיד, מעבירים לכלי אטום ומצננים במקרר במשך שעה לפחות לפני השימוש.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר